marți, 17 octombrie 2017

The Mind's Eye (2015)

Gen: Actiune, Horror, SF

Distributie: Graham Skipper, Lauren Ashley Carter, John Speredakos, Larry Fessenden, Noah Segan

Regizor: Joe Begos [a mai regizat: Almost Human(2013)]

Premii:
- Best Director - Horror Features (Joe Begos), Austin Fantastic Fest, 2015

Nota Gealapa: 4.85
Metascore: 55/100

Zach Connors si Rachel Meadows s-au nascut cu puteri spranaturale uimitoare. Cand se afla secretul lor, ajung prizonierii lui Michael Slovak, un doctor nebun care vrea puterilor lor pentru el. Dupa o evadare indrazneata, scapa din institutia lui sinistra, dar doctorul nu se da inlaturi de la nimic pentru a-i gasi si folosi in continuare.

In afara de o coperta interesanta si de o idee atractiva, acest film nu are nimic de oferit. Scenariul este prost si este prima piesa dintr-un domino care se prabuseste. Exista ceva tensiune, dar mediocritatea cinematografiei o risipeste destul de repede. Exista un fragment de aproximativ zece minute spre final care pare sa salveze filmul, dar este doar un foc de paie. Tot fiascoul se desfasoara avand in fundal una din cele mai neinspirate coloane sonore pe care le-am auzit.

Calitatea actorilor poate salva de multe ori un scenariu mediocru, dar in acest caz il ingroapa si mai tare. O mana de necunoscuti cu mai mult sau mai degraba mai putin talent s-au chinuit fara succes sa isi demonstreze abilitatile. Probabil si-au asigurat o cariera stralucita in figuratie sau telenovele pentru ca nu stiu cine i-ar distribui in filme serioase deupa prestatiile de aici.

Bineinteles ca hipsterii vor spune ca au gasit sensuri ascune si invataturi supreme pe care le poti trage din acest film si ca de fapt avem in fata o capodopera neinteleasa, dar este doar un film mediocru care probabil detine recordul de numar de tipete pe anul 2015. Filmul chiar incepe cu recomandarea de a fi vazut cu volumul la maxim, lucru pe acre nu il recomand pentru ca in afara de urlete puternice si efecte sonore numai bune de melodiile disco din anii '80 nu prea aveti ce auzi. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!