joi, 12 octombrie 2017

The Losers (2010)

Gen: Actiune, Aventura

Distributie: Idris Elba, Zoe Saldana, Jeffrey Dean Morgan, Chris Evans, Columbus Short

Regizor: Sylvain White [a mai regizat: Stomp the Yard(2007), Ill Always Know What You Did Last Summer(2006), Trois 3: The Escort(2004)]

Buget: 25.000.000 $
Incasari: 25.000.000 $

Premii:
- Best Actor (Idris Elba), BET Awards, 2010

Nota Gealapa: 6.70
Metascore: 44/100

O echipa speciala a CIA este tradata si lasata sa moara, dar membrii ei supravietuiesc si pornesc un atac impotriva agentiei.

Filmul are una dintre cele ami folosite intrigi din filmele de actiune, dar o intriga care ofera mereu potential si pretext pentru scene epice. Exista acteva scene foarte buna si in acest film. Exista de asemenea si ceva umor, dar nu toate glumele sunt reusite. Filmul nu surprinde cu nimic. Este previzibil si siropos pe alocuri dar este suficient de palpitant si distractiv incat sa fie interesant.

Ditributia este cel mai important atu al filmului. Multe nume mari si relevante au colaborat la acest proiect si este o adevarata placere sa ii vezi lucrand impreuna. Chris Evans responsabil cu umorul, Idris Elba care ofera twistul si Jeffrey Dean Morgan, toti au fost credibili si au avut prestatii decente. Nici Zoe Saldana nu s-a descurcat rau, dar aici am un amendament. Vazand-o in acest film, am observat ca atunci cand trebuie sa se enerveze si sa planga, o face intr-un singur fel in toate filmele in care joaca.

Este un film clasic de actiune si poate reprezenta o alegere pentru o seara de film, daca actiunea este cea pe care o doriti in meniu. Nu incercati sa gasiti nod in papura povestii si firului logic, pentru ca veti reusi, dar veti rupe magia filmului. Luati-va popcornul si bucurati-va de niste cascadorii si efecte speciale bune si de un umor oarecum de autobaza. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!