duminică, 8 octombrie 2017

[REC] 3: Genesis (2012)

Gen: Horror

Distributie: Leticia Dolera, Diego Martín, Ismael Martínez, Àlex Monner, Borja Glez. Santaolalla

Regizor: Paco Plaza [a mai regizat: Veronica(2017), [Rec] 2(2009), [Rec](2007), Films to Keep You Awake: The Christmas Tale(2005), Romasanta: The Werewolf Hunt(2004)]

Buget: 6.400.000 $
Incasari: 22.010.000 $

Premii:
- Best Actress (Leticia Dolera), Turia Awards, 2013

Nota Gealapa: 5.40
Metascore: 45/100

Ziua nuntii se transforma pentru doi miri in ceva groaznic, in momentul in care unul cate unul, invitatii prezinta simpotmele unei boli ciudate.

Primul film al acestei francize a beneficiat de elementul surpriza si a venit si intr-o perioada in care filmele facute la persoana I erau in voga. Al doilea a reusit sa pastreze si el un nivel bun si sa dea continuitate povestii, dar acest al treilea film este o prabusire pe toate planurile. poveste nu prea mai are sens, efectele sunt aproape comice pe alocuri, iar scenariul este lipsit de substanta. Pe cat este de grafic, pe atat este de plictisitor.

Distributia nu este nici ea cine stie ce, dar pot sa zic ca o parte din actori chiar s-au straduit din rasputeri sa o scoata la capat, chiar daca scenariul i-a pus de multe ori in situatii in care era imposibil sa fie credibili. Nu ai cum sa remarci vreo interpretare dupa un asemenea film si nici ei nu cred ca atunci cand vor avea nepoti si le vor povesti in ce filme au jucat vor incepe cu acesta.

Este obusnuinta ca sequelurile sa nu fie la nivelul filmelor anterioare, dar nu inteleg cum a ajuns  acesta intr-o prapastie atat de adanca fata de primele doua filme. Daca nu sunteti fan al primelor doua filme nu aveti absolut nici un motiv sa il vedeti pe acesta. in mod normal, o franciza ar trebui sa ia sfarsit dupa un asemenea dezastru, dar spaniolii au mai facut si un al patrulea film pe care o sa il vad cu speranta ca salveaza ultima impresie. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!