sâmbătă, 7 octombrie 2017

Annabelle: Creation (2017)

Gen: Mister, Thriller, Horror

Distributie: Anthony LaPaglia, Samara Lee, Miranda Otto, Brad Greenquist, Lulu Wilson

Regizor: David F. Sandberg [a mai regizat: Lights Out(2016)]

Buget: 15.000.000 $
Incasari: 708.000.000 $ (pana acum)

Nota Gealapa: 6.90
Metascore: 62/100

La 12 ani dupa tragica moarte a fiicei lor, un papusar si sotia lui invita in casa lor o maicuta si mai multe fete de la un orfelinat desfiintat, iar acestea ajung repede tinta Annabellei, creatia malefica a papusarului.

Primul Annabelle a fost un film asa si asa, al carui cel mai mare succes a fost un cameo foarte bun in Conjuring. Acest prequel, profita de acea aparitie si reuseste sa fie cu o clasa peste predecesorul sau. povestea este mai legata, sperieturile sunt mai reusite, scenariul este bine scris de aceasta data si cinematografia este si ea foarte buna. Va fi acest film un clasic? Putin probabil, dar cu siguranta nici nu dezamageste.

Distributia este tipica pentru un film horror. Nu sunt nume foarte mari care sa ia parte la acest film, dar nu ii putem reprosa asta pentru ca se intampla foarte rar. As cataloga interpretarile din acest film ca fiind solide si suficient de credibile pentru a nu scoate spectatorii din poveste, chiar daca scenariul mai pune pe ici pe colo cate un personaj intr-un cliseu fara logica, doar de dragul unei sperieturi. Lulu Wilson este poate cel mai bun actor copil de filme horror in acest moment si livreaza si aici o interpretare foarte buna.

Nimeni nu a cerut acest film, nimeni nu l-a dorit, dar din fericire a aparut si nimeni nu cred ca se gandea ca poate fi atat de bun. David F. Sandberg a reusit sa salveze o franciza, pentru ca mare parte din dinamicitatea filmului, esentiala cand eroul tau negativ este un obiect static, i se datoreaza. Filmul asta e suficient de bun incat sa merite vizualizat si primul.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!