miercuri, 11 octombrie 2017

The American (2010)

Gen: Drama, Thriller

Distributie: George Clooney, Paolo Bonacelli, Violante Placido, Irina Björklund, Jonah Leysen

Regizor: Anton Corbijn [a mai regizat: Life(2015), A Most Wanted Man(2014), Control(2007)]

Buget: 20.000.000 $
Incasari: 67.000.000 $

Nota Gealapa: 6.15
Metascore: 61/100

Un asasin se ascunde in Italia pentru o ultima misiune.

Un film interesant, dar care se pierde in multime. Ideea nu este chiar originala si nici nu este pusa in scena in vreun mod revolutionar. Este un film banal de la un capat la altul, care isi desconspira finalul putin cam devreme. Ritmul este unul lent, de parca toti spectatorii sunt si ei pe cale de pensionare ca personajul principal, un asasin cu sange rece, dar se indragosteste mai usor decat o copila de 14 ani grasa si neiubita de nimeni.

George Clooney este George Clooney in orice conditie. Interpretarea lui este serioasa, solida si credibila, dar se risipeste intr-un film mai degraba mediocru. Fetele din Italia s-au remarcat doar prin felul in care arata si prin zamete frumoase, iar restul distributiei a avut prea putin timp pe camera pentru a putea conta.

Trailerul, afisele si intreg marketingul filmului anunta un thriller de actiune si minte cu nerusinare specattorii. Daca ar fi sa judec acest film ca unul de actiune i-as acorda nota 2. Este un film foarte linistit, mai degraba introspectiv. Personajele insa nu nsunt dezvoltate suficient si nu stim nimic din trecut, care sa justifice vreun aspect al lucrurilor care se intampla pe ecran. Nu vad vreun motiv entru care sa recomand acest film. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!