sâmbătă, 28 octombrie 2017

The Hitman's Bodyguard (2017)

Gen: Actiune, Comedie

Distributie: Ryan Reynolds, Samuel L. Jackson, Gary Oldman, Elodie Yung, Nadia Konakchieva

Regizor: Patrick Hughes [a mai regizat: The Expendables 3(2014), Red Hill(2010)]

Buget: 30.000.000 $
Incasari: 831.200.000 $ (pana acum)

Nota Gealapa: 7.35
Metascore: 47/100

Cel mai bun bodyguard din lume are un client nou: un asasin care trebuie sa depuna marturie in fata unui tribunal international. Cei doi trebuie sa lase neintelegerile deoparte si sa lucreze impreuna pentru a ajunge la tribunal la timp.

Acest film mi-a efoerite exact ce ma asteptam: glume bune, scene de actiune palpitante si excelente din punct de vedere tehnic si suspans din plin. Este un film usor, care nu testeaza prea mult inteligenta spectatorilor, dar este distractiv, are un ritm alert si te tine in priza pana la final. Este genul ala de film care indiferent cat dureaza parca se termina putin cam repede. Patrick Hughes a facut o treaba decenta cu un buget decent, dar cred totusi ca un regizor mai experimentat ar fi putut scoate chiar mai mult de la acest scenariu.

Ryan Reynolds a devenit peste noapte unul dintre cei mai in voga actori. S-a reinventat in Deadpool si de atunci profita de acest nou stil al sau din plin. Are acelasi gen de interpretare si aici si functioneaza in continuare. Samuel L. Jackson face ce face de o viata si in cazul lui functioneaza de asemenea. Ambii sunt duri si amuzanti, iar acest duo da bine pe ecran, dar cred ca mai au de lucrat la chimia dintre ei.

Personajele sunt dezvoltate cum trebuie. umorul are suisuri si coborasuri, dar in cea mai mare parte este reusit. Nu este un film revolutionar. Este o comedie de actiune clasica si semi-previzibila, dar nici nu a pretins ca ar fi altceva. Filmul nici nu dezamageste, dar nici nu depaseste asteptarile. Il recomand, este distractiv si este o alegere buna pentru orice seara de film. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!