miercuri, 18 octombrie 2017

The Next Three Days (2010)

Gen: Thriller, Drama, Crima, Romantic

Distributie: Russell Crowe, Elizabeth Banks, Liam Neeson, Michael Buie, Moran Atias

Regizor: Paul Haggis [a mai regizat: Third Person(2013), In the Valley of Elah(2007), Crash(2004), Ghost of a Chance(1998), Red Hot(1993)]

Buget: 35.000.000 $
Incasari: 68.000.000 $

Nota Gealapa: 7.80
Metascore: 52/100

Viata unui cuplu este data peste cap, cand sotia este acuzata de crima.

Un thriller clasic foarte reusit. Cand vine vorba de intrigi complicate prin care sa scapi de politie sunt pe jumatate cucerit. Scenariul a fost foarte bine scris, coloana sonora a fost si ea surprinzator de buna si povestea a fost atat de coerenta incat aproape am crezut-o si nici nu am simtit lipsa efectelor speciale. Filmul a depasit bine doua ore, dar nu am simtit cum a trecut timpul, ba chiar cred ca ar mia fi mers vreo zece minute.

Distributia impresioneaza si ea. Sunt nume importante atat in rolurile principale, cat si in cele secundare si chiar daca nu exista prestatii demne de premii, absolut toate interpretarile sunt solide si credibile. Singura oaie neagra cred ca este Elizabeth Banks al carei personaj a pus-o in situatii dificile si ilogice; poate este o parere subiectiva pentru ca nici nu prea o agreez. Russel Crowe a condus bine acest film, dar nu trebuie neglijate nici sarea si piperul date de Liam neeson, Olivia wilde si alti acori din rolurile secundare.

Cred ca lumea incepe sa sa uite cum sa se bucure de astfel de filme. Daca vrei sa cauti nod in papura, il vei gasi si in cele mai mari capodopere cinematografice. Pana la urma, un film este doar un film, iar acesta a reusit sa ma tina interesat de la inceput pana la final. Empatie cu personajele? Poate doar daca sunteti un tata sensibil care se pune imediat in pielea personajului, altfel va veti bucura doar de un film palpitant. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!