vineri, 27 octombrie 2017

The Child (2012)

Gen: Thriller

Distributie: Eric Roberts, Dieter Landuris, Ben Becker, Dieter Hallervorden, Peter Greene

Regizor: Zsolt Bács [a mai regizat: Esperanza(2006)]

Buget: 5.000.000 €

Nota Gealapa: 5

Simon Sachs, un baiat muribund de 10 ani, pretinde ca intr-o viata anterioara a fost un criminal in serie si aparent poate sa dovedeasca acest lucru. El il conduce pe un avocat, Robert Stern, la locurile unde se afla cadavrele ucise cu mult timp inainte ca el sa se nasca. Stern preia cel mai convingator si misterios caz din cariera sa.

Pentru cateva minute am crezut ca asist la un eveniment cinematografic care se intampla cam odata la zece ani: un film bun cu Eric Roberts. Din pacate, inceputul promitator a fost doar o fata morgana. Intriga este interesanta, te face sa iti pui multe intrebari despre ce se intampla si unele lucruri nu prea au sens. Culmea este ca odata ce se explica lucrurile, acestea par si mai ilogice, iar pana la final totul devine un film de mana a doua mediocru.

In rolul principal este Eric roberts, care de data asta chiar a aratat unele urme de chef, dar pana la urma nu l-a ajutat nici scenariul, iar prestatia lui este una slaba, cum ne-a obisnuit de multi ani incoace. Mai sunt cateva figuri familiare prin rolurile secundare, dar la capitolul interpretare nu merita nimeni remarcat in mod laudativ.

Filmul primeste nota de trecere pentru un un inceput bun, acre il face unul dintre cele mai bune filme ale lui Eric Roberts din ultimi 10-15 ani, in ciuda haosului din a doua jumatate. Banii nemtesti au facut posibila cooptarea in distirbutie a unor actori cat de cat cunoscuti, dar cred ca potentialul aceste povesti nu a fost fructificat nici pe departe atat cat trebuia. Nu pierdeti mare lucru daca sariti peste acest film. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!