sâmbătă, 28 octombrie 2017

The Other Man (2008)

Gen: Drama

Distributie: Liam Neeson, Antonio Banderas, Laura Linney, Romola Garai, Abigail Canton

Regizor: Richard Eyre [a mai regizat: The Children Act(2017), The Dresser(2015), Carmen(2010), Notes on a Scandal(2006), Stage Beauty(2004)]

Buget: 15.000.000 $

Nota Gealapa: 6.20
Metascore: 34/100

Povestea unui sot care isi banuieste nevasta de adulter si incearca sa il gaseasca pe celalalt barbat din viata ei.

Un film care are in rolurile principale doua staruri de actiune in care nu se da nici macar o palma, e ca un ou Kinder fara nici o jucarie inauntru. Tensiunea creste  si creste, dar la final in loc ca acest balon de tensiune sa se sparga, el se desumfla linistit. Povestea este destul de interesanta, are cateva straturi si creeaza interese, dar nu capitalizeaza. Senzatia este ca ar fi putut fi un film mai bun.

Distributia este interesanta si ciudata in acelasi timp. Cei doi protagonisti sunt Liam neeson si Antonio Banderas, ambii departe de zonele lor de confort. Prestatiile lor sunt decente, colaboreaza bine impreuna, dar sa ii vezi impartind lectii de viata in loc de gloante pare nefiresc. Nu pot sa ma declar impresionat de latura lor sensibila si va trebui sa ii vad in filme de actiune ca sa imi clatesc imaginea lor.

Povestea de dragoste prezentata este destul de interesanta. Nu e nimic inconfortabil la acest film. exista un singur soc spre final care te mai scoate din amorteala. E destul de greu sa vorbesti de poveste fara sa deconspiri finalul, asa ca nu o s-o fac. Ce m-a deranjat cel mai tare au fost flashbackurile. Acestea pot ajuta un film cand sunt folosite corespunzator, dar aici nu este cazul. Datorita specificului sau, acest film a fost eliberat direct pe dvd. Il recomand mai cu jumatate de gura, pentru ca nu va fi pe placul tuturor.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!