sâmbătă, 7 octombrie 2017

Going in Style (2017)

Gen: Comedie, Crima

Distributie: Michael Caine, Alan Arkin, Matt Dillon, John Ortic, Morgan Freeman

Regizor: Zach Braff [a mai regizat: Self Promotion(2015), Wish I Was Here(2014), Night Life(2008), Garden State(2004)]

Buget: 25.000.000 $
Incasari: 100.000.000 $ (pana acum)

Nota Gealapa: 7
Metascore: 50/100

Disperati sa isi plateasca facturile si sa asigure un viitor linistit celor dragi, trei prieteni de o viata risca totul si incearca sa jefuiasca banca care le-a rispit economiile.

A fost suficient sa vad afisul acestui film ca sa fiu convins sa il vad. Nu a fost nevoie sa vad trailerul, sau sa stiu prea multe detalii espre poveste. intriga este una destul de in voga si nu este foarte originala, dar scenariul este suficient de bine scris ca sa nu avem parte de un film plictisitor. Filmul este foarte amuzant si chiar daca este actual, are si un aer placut de old school. Nu este vreo capodopera, dar pe mine m-a tinut cu zambetul pe buze de la inceput pana la sfarsit.

Distributia este cea care mi-a vandut acest film. In prim-plan sunt trei nume uriase, de care trebuie sa ne bucuram pentru ca nu se stie cat timp mai avem la dispozitie sa le vedem la lucru, cu atat mai mult impreuna. Iar experienta celor trei se vede. Chimia dintre ei este extraordinara si toti au avut interpretari lejere, naturale si credibile. Nu au fost personaje prea solicitante, care sa ii munceasca  si care sa le aduca premii, dar lejeritatea si forta celor trei a fost incredibila si pur si simplu au stralucit. Imi pare rau pentru cei din rolurile secundare, care desi au fost foarte buni si ei, au fost eclipsati in totalitate de cei trei.

Filmul nu ofera glume revolutionare. Este exact asa cum v-ati astepta sa fie. Nu vrea sa fie o comedie pe stilul Seth Rogen. Filmul doreste doar sa fie usor si distractiv si sa te faca sa te simti bine la final si si-a atins toate obiectivele. Poate reprezenta alegerea potrivita pentru o seara de film si il recomand cu incredere. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!