vineri, 13 octombrie 2017

The Men Who Stare at Goats (2009)

Gen: Comedie, Razboi

Distributie: Ewan McGregor, George Clooney, Kevin Spacey, Jeff Bridges, Stephen Lang

Regizor: Grant Heslov [a mai regizat: Par 6(2002)]

Buget: 25.000.000 $
Incasari: 67.000.000 $

Nota Gealapa: 5.95
Metascore: 54/100

Un jurnalist in Iraq are in fata posibil povestea vietii sale cand il intalneste pe Lyn Cassady, un barbat care sustine ca a fost membru al unei unitati din armata americana care folosea puteri  paranormale in misiuni.

Un film destul de ciudat. Afirmatia "nu v-ar veni sa credeti cat este adevarat din acest film" care ne este prezentata la inceput creeaza multe asteptari inselate ulterior de modul total neserios in care este pusa in scena povestea. exista scene amuzante, cu umor de calitate, dar exista si glume ratate, care sunt mai numeroase din pacate. Scenariul ar fi putut sa ajute mai mult filmul, cum la fel ar fi putut sa il ajute si un regizor mai experimentat.

Distributia este cea care mi-a dat cele ami mari sperante ca voi vedea un film bun. Sunt foarte nume mari care fac parte din acest film si care s-au straduit sa produca interpretari act mai bune dar nu prea au avut cu ce sa lucreze. Chiar si asa, pe George Clooney, Kevin Spacey sau Jeff Bridges este o placere sa ii vezi in orice conditii.

Trailerul promite mai mult decat ofera filmul si nivelul mare al asteptarilor este cel care face filmul sa para mai prost decat este in realitate. Ideea mi s-a parut foarte buna si plina de potential, dar executia a lasat mult de dorit. Dati-i o sansa daca va pica in mana, dar daca il ratati sa nu traiti cu senzatia ca ati pierdut ceva important. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!