sâmbătă, 7 octombrie 2017

Goon: Last of the Enforcers (2017)

Gen: Comedie, Sport

Distributie: Seann William Scott, Alison Pill, Marc-André Grondin, Liev Schreiber, Wyatt Russell

Regizor: Jay Baruchel [aflat la primul lungmetraj]

Nota Gealapa: 5.75
Metascore: 48/100

Un jucator de hochei framantat de accidentari este confruntat cu posibilitatea pensionarii, cand un tanar ii contesta pozitia de cel mai dur jucator din liga.

Primul Goon a fost o gura de aer proaspat; un film original si foarte amuzant. A reprezentat de asemenea si tranzitia lui Sean William Scott de la actorul care juca mereu rolul celui mai prost prieten, la barbatul care juca rolul unei blonde proaste. Spun asta cu dragoste, pentru ca mi-e imi e chiar simpatic. Acest sequel are insa aroma unei ciorbe reincalzite si nu aduce prea multe noutati. Premisele sunt aceleasi, glumele cam aceleasi, iar noul isi gaseste loc doar pe alocuri.

Distributia este si ea in proportie covarsitoare tot aceeasi, iar noile aditii nu cred ca au adus vreun mare plus. Interpretarile sunt unele mediocre, iar cele mai bune dintre ele sunt cel mult decente, dar pentru un asemenea film nici nu se cere mai mult. Cea mai serioasa interpretare este cea a lui Liev Schreiber, care se iroseste cumva in franciza asta.

Acest film ma face sa contest calitatile regizorale ale lui Jay Baruchel. Cred ca mai are mult de invatat. Daca v-a placut primul Goon atunci il veti primi cu bratele deschise si pe acesta, veti fi subiectivi si vi se va parea mai bun decat este in realitate. Daca insa nu v-a placut sau nu ati vazut primul film, urmarindu-l  pe acesta va fi doar o pierdere de timp.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!