sâmbătă, 7 octombrie 2017

Once Upon a Time in Venice (2017)

Gen: Comedie, Actiune

Distributie: Bruce Willis, John Goodman, Jason Momoa, Emily Robinson, Jessica Gomes

Regizor: Mark Cullen [aflat la primul lungmetraj]

Nota Gealapa: 5.50
Metascore: 28/100

Un detectiv din Los Angeles cauta banda nemiloasa care i-a rapit cainele.

Era de asteptat ca acest film sa nu fie cine stie ce, dar ma asteptam totusi la ceva mai mult. intriga este stupida chiar si pentru acest gen de film. Chiar daca a functionat in John Wick una asemanatoare, iata ca intr-o comedie nu a mers la fel de bine. Sunt cateva scene reusite si cateva glume bune, dar aceste este doar un film agreabil, pe care il uiti imediat ce il vezi pe urmatorul.

Bruce Willis nu mai este in prima tinerete, dadr ne-a aratat in istoria recenta ca mai are ceva combustibil in rezervor si este inca capabil sa produca interpretari reusite. Din pacate nu a fost cazul in acest film. In afara de cateva scene, am vazut un Bruce Willis plictisit si constient de nivelul filmului la care ia parte. De altfel, la capitolul interpretare nu pot remarca pe nimeni din acest film. Absolut toti au fost mediocri, iar scenele bune sunt foarte putine.

Filmul provoaca mai degraba zambete, decat hohote. Este pacat, pentru ca senzatia mea este ca povestea avea potential pentru o comedie reusita, dar toate scenele bune care promiteau ceva dupa, au ramas cazuri izolate si cred ca per total filmul poate fi considerat un esec, chiar daca reuseste sa te tina interesat pana la final. Cred ca este unul din acele cazuri cand mana regizorului debutant se simte. Sunt curios daca va mai urma un sequel, pentru ca finalul asa promite. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!