duminică, 22 octombrie 2017

The Intern (2015)

Gen: Comedie

Distributie: Robert De Niro, Anne Hathaway, Rene Russo, Anders Holm, Jojo Kushner

Regizor: Nancy Meyers [a mai regizat: It's Complicated(2009), The Holiday(2006), Something's Gotta Give(2006), What Women Want(2000), The Parent Trap(1998)]

Buget: 35.000.000 $
Incasari: 195.000.000 $

Premii:
- Best Comedy, AARP Movies for Grownups Awards, 2016

Nota Gealapa: 7.50
Metascore: 51/100

Ben Whittaker, un vaduv in varsta de 70 de ani, descopera ca pensionarea nu este chiar ce isi doreste. Vazand oportunitatea de a reintra in joc, el devine intern la un site de moda fondat si condus de Jules Ostin.

Cam asa se face o comedie solida. Filmul asta nu te face sa razi in hohote decat pe alocuri, dar iti da o stare de bine pe intreaga lui durata. Este un film extre de pozitiv, care incearca si chiar reuseste dupa parerea mea, sa transmita si unele mesaje importante. Este foarte bine scris si este destul de lacrimogen. A durat cam doua ore si mi s-a parut ca s-a terminat prea repede. Este captivant, amuzant, distractiv si chiar palpitant uneori.

Pe langa scenariu, cea mai mare parte a succesului se datoreaza celor doi protagonisti, Robert De Niro si Anne Hathaway. Nici unul dintre cei doi nu a produs interpretarea carierei, dar ambii au avut prestatii bune, solide si credibile. De Niro ne arata aici ca mai are multe de oferit acestei meserii; este genul acela de actor care devine mai bun pe masura ce imbatraneste, iar cand plange Anne Hathaway... iti vine sa iti suni toti apropiatii sa le spui ca ii iubesti.

Nu pot sa numesc un lucru pe care l-as schimba la acest film. Distributia, intriga, dialogul, totul este cum ar trebui sa fie, iar filmul reuseste sa fieamuzant, emotional si agreabil fara sa apeleze deloc la limbaj vulgar sau scene indecente. Astfel de filme sunt din ce in ce mai rare, asa ca va recomand sa il vedeti. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!