duminică, 19 mai 2019

Next Gen (2018)

Gen: Animatie, Aventura, Comedie

Distributie: John Krasinski, Charlyne Yi, Jason Sudeikis, Michael Peña, David Cross

Regizor: Kevin R. Adams [aflat la primul lungmetraj]

Buget: 21.861.000 $

Premii:
- Outstanding Achievement in Sound Editing - Sound Effects, Foley, Music, Dialogue and ADR for Non-Theatrical Animated Long Form Broadcast Media, Motion Picture Sound Editors, SUA 2019

Nota Gealapa: 7.05

O prieten ie cu un robot top-secret transforma viata unei fete singuratice intr-o aventura palpitanta, cei doi infruntand batausi, roboti diabolici si un nebun malefic.

Intr-o perioada in care cerintele si asteptarile sunt din ce in ce mai mari, chiar si de la filmele animate, Next gen poate sa stea cu pietul ridicat pentru ca este un proiect destul de bun, chiar daca nu a avut la dispozitie un buget urias, lucru vizibil in calitatea animatiilor. Are in schimb o poveste interesanta, care chiar daca nu este tocmai originala, este pusa in scena cu ajutorul uui scenariu destul de bun, acre ofera dialoguri bune si chiar glume reusite din cand in cand.

Mai are o distributie destul de buna, care ofera incredere spectatorilor. Personajele au prins grai prin nume ca Michael Peña, Jason Sudeikis, John Krasinski sau Constance Wu, ale caror voci nu le-am identificat deloc in timpul filmului, ceea ce inseamna ca au facut o treaba foarte buna. A fost probabil de ajutor si experienta destul de mare pe acre unii dintre ei o au cand vine vorba de dublarea vocilor.

Filmul adrseaza subiecte pe care nu multe filme dedicate copiilor o fac, si ni le prezinta din punctul acestora de vedere, lucru de asemenea nu foarte frevent si este in principal o poveste despre valoare prieteniei si nevoia noastra a tuturor de a avea un prieten de nadejde catre care sa ne intoarcem cand ne este greu. Cred ca filmul merita timpul necesar unei vizionari si chiar daca ma indoiesc ca va deveni un clasic, copiii il vor indragi cu siguranta.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!