marți, 7 mai 2019

Beyond Skyline (2017)

Gen: SF, Actiune, Aventura

Distributie: Frank Grillo, Bojana Novakovic, Jonny Weston, Callan Mulvey, Antonio Fargas

Regizor: Liam O'Donnell [aflat la prima experienta ca regizor]

Incasari: 992.181 $

Nota Gealapa: 5.80
Metascore: 46/100

Un detectiv dur porneste intr-o urmarire neobosita in incercarea de a-si elibera fiul de pe o nava extraterestra de cosmar.

Din punctul meu de vedere, acest film este aproape un esec total. Ca sa fac o paralela cu fotbalul, parca am vazut un fotbalist care isi dorea sa faca prea multe reusind mai nimic. probabil resursele au fost limitate si pretentiile prea mari. Efectele vizuale nu au fost neaparat cele mai bune, povestea nu a fost nici ea foarte coerenta si per totatl as spune ca intregul film a fost un haos prea putin tinut sub control. Am reismit acest film ca fiind unul foarte lung, desi nu este cazul.

Distributia a fost primul indiciu ca ceva va fi inneregul cu acest film. Frank Grillo nu este omul care sa fie starul unui blockbuster de succes. Este doar un actor de rang secund care bate de ceva timp la portile consacrarii adevarate. El este si cel mai solid nume din distributie, dar nici macar Grillo nu a oferit vreo interpretare de Doamne-ajuta, asa ca nu ma astept sa fie noul Iron Man prea curand. In general, interpretarile mi-au parut la fel de stangace ca si efectele si m-au impiedicat sa ma pierd cu totul in poveste.

Pot sa spun ca acest film ami degraba nu mi-a placut. Am apreciat ambitia, munca, unele efecte reusite si chiar efortul actorilor, chiar daca nu au reusit cele mai bune prestatii, dar intriga are mult pra multe gauri si  se intampla atat de multe lucruri care sfideaza logica, incat la un moment dat filmul a devenit amuzant. Acest film este un sequel pentru Skyline(2010), pe care nu l-am vazut dar am identificat unele referinte catre acesta si nu cred ca acest lucru m-a impiedicats a apreciez acest film. Il voi vedea si pe acela si voi vedea si al treilea film al seriei acre se pare ca va aparea si el.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!