miercuri, 8 mai 2019

Batman: Bad Blood (2016)

Gen: Animatie, Actiune, Aventura

Distributie: Jason O'Mara, Yvonne Strahovski, Stuart Allan, Sean Maher, Morena Baccarin

Regizor: Jay Oliva [a mai regizat: Justice League Dark(2017), Batman vs. Robin(2015), Batman: Assault on Arkham(2014), Justice League: War(2014), Justice League: The Flashpoint Paradox(2013)]

Buget: 3.500.000 $

Nota Gealapa: 7.25

Bruce Wayne a disparut. Alfred il inlocuieste o vreme, in timp ce Nightwing si Robin patruleaza prin Gotham in locul lui si un jucator nou, Batwoman, ii investigheaza disparitia.

Acest film face parte dintr-o serie nesfarsita de desene animate cu Batman de la DC, din acre mai intentionez sa mai vad cateva, nu neaparat in ordine. Trebuie sa spun ca pentru un desen animat facut pentru dvd, nu este rau deloc. Chiar daca nu am urmarit seria de la inceput si cred ca am ratat unele conexiuni, pana la urma este un desen animat cu Batman, nu matematica avansata, asa ca nu este foarte greu de dedus despre ce este vorba. Este intersant, palpitant si chiar amuzant pe alocuri si destul de usor de indragit daca esti fan al personajului.

Nici din punct de vedere al distributiei acest film nu sta rau deloc, pentru un proiect care nu a fost destinat marelui ecran. Nume ca Jason O'Mara sau Morena Baccarin au facut o treaba foarte buna asigurand vocile personajelor. Nu am auzit actorii, am auzit doar personajele, iar asta inseamna ca cei implicati s-au achitat asa cum trebuie de sarcini.

Acest film nu aduce nimic nou si nu revolutioneaza universul DC, ba chiar as spune ca este prea corect politic pentru un film cu Batman. De aceea incearca sa multumeasca toate categoriile de public si avem parte de intalniri romantice intre persoane de acelasi sex si apar super eroi femei sau de culoare. Scenaristii ar trebui sa se gandeasca mai putin la asta si mai mult la Batman. Din fericire aceasta serie nu si-a pierdut definitiv caracterul si acest film merita vazut de fani.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!