sâmbătă, 11 mai 2019

Del Playa (2017)

Titlu original: Campus Killer

Gen: Horror, Thriller

Distributie: Devon Barnes, Brett Johnson, Andrew Dits, Alan Ayala, Tomik Mansoori

Regizor: Shaun Hart [a mai regizat: Stars Are Already Dead(2016), Victory Blvd(2012)]

Buget: 600.000 $

Nota Gealapa: 1.95

Incercand sa ingroape un trecut groaznic, Claire Rhodes trebuie sa infrunte un haruitor din tineretea ei, devenit criminal intre timp, pentru a-si recastiga viata, dar propriii ei demoni il ajuta mai degraba pe ucigas sa isi atinga scopul.

Cred ca asta este cel mai prost film pe care l-am vazut in 2019. Este si mai trist faptul ca la baza lui stau niste evenimente reale, carora nu le face cinste deloc si pe care le relateaza total denaturat si stangaci. Exista suficient potential pentru un film decent, dar este scris prost cu dialoguri fara sens, ritmul este lent si intreg proiectul este un haos plictisitor. Cu un buget mic si pentru un film romanesc, nu avea cum sa iasa ceva de Doamne-ajuta. Sper ca cineva sa faca un film cum trebuie despre evenimentele tragice de la Santa Barbara.

Distributia este si ea jalnica.Nici nu sunt convins ca cei care au jucat in acest film sunt actori profesionisti. Dupa prestatiile lor nu par a fi. Chiar daca scenariul este jalnic, asta nu scuze interpretarile lor robotice, aproape fara nici o inflexiune si in care par uneori ca si-au uitat replicile de asa de multe ori incat regizorului a icetat sa ii mai pese si a fost multumit cu orice fraza dusa pana la capat.Partea masculina a distributiei a reusit doar sa isi confirme ca actoria nu este cariera pe care trebuie sa o urmeze, iar fetele din acest film le pot aprecia doar pentru felul in care arata goale si pentru cat de bine se misca in scenele de sex.

Este incredibil cum un film atat de simplu este asa greu de urmarit. Scenariul este prost, regia este proasta, actoria de asemenea, cinematogrfaia inexistenta si nu gasesc nimic bun de zis despre el. Daca nu ati vazut toate filmele din toate timpurile de cel putin doua ori si vreti ceva nou cu disperare, atunci nu are nici un rost sa va uitati la Del Playa, pentru ca nu veti face altceva decat sa va irositi doua ore din viata.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!