marți, 21 mai 2019

Edge of Fear (2018)

Gen: Thriller

Distributie: Rockmond Dunbar, Zhu Zhu, Shen Lin, Robert Knepper, Dean Cudworth

Regizor: Bobby Roth [a mai regizat: The Killing Game(2011), Reviving Ophelia(2010), Berkeley(2005), Brave New Girl(2004), The Elizabeth Smart Story(2003)]

Buget: 5.000.000 $

Nota Gealapa: 4.65

Dupa ce este injunghiat in inima de o gasca care i-a invadat casa, un om este lasat sa moara. Slabit, depasit numeric si cu un cutit in piept, incearca sa faca imposibilul: sa isi salveze sotia din mana acestor criminali, inainte sa sangereze pana moare.

Acest film candideaza la titlul de cel mai prost film al anului trecut din punctul meu de vedere. O poveste banala, pusa in scena intr-un mod foarte stangaci, aproape neprofesionist. Bugetul este unul mic intr-adevar, dar asta nu poate fi o scuza pentru o intriga slaba si in plus, am vazut filme excelente cu bugete asemanatoare. M-am plictisit dupa zece minute si restul timpului a fost un aedvarat supliciu. Personajele nu sunt dezovltate mai deloc, exista o gramada de scene fara sens si este si foarte previzbil si chiar ridicol pe alocuri.

Chiar daca nu are rolul principal, Robert Patrick este protagonistul acestui film. Este cel mai experimentat nume din distributie si singurul care a mai aratat cat de cat ceva abilitati actoricesti. Are nevoie de un film bun, acum ca nu mai exista serialul Scorpion care l-a consarat. Toti ceilalti parca au uitat sa joace, daca au stiu vreodata. Nu pot sa pun prestatiile lor lamentabile pe seama scenariului prost. Genul de stangacii si rigiditatea lor nu se trag de la scenariu ci de incompententa lor. Teoretic, protagonistii sunt Zhu Zhu si Shen Lin, niste asiatici de care nu am auzit in viata mea si care au oferit cele mai proaste interpretari din tot filmul. In apararea lui Shen Lin, personajul sau l-a si pus intr-o postura ingrata. Este greu sa joci timp de noua zeci de minute un barbat cu un cutit in inima care infrunta o intreaga gasca de raufacatori bine inarmati.

Intriga, asa banala cume ste, ar fi avut ceva potential, dar abordarea a fost total gresita. Ritmul este unul destul de lent pentru un thriller, poate pentru ca personajul principal ar eun cutit in inima, sau poate pentru ca scenaristii au fost in pana de idei si nu au stiut cu ce sa umple timpii morti. In plus, singura rasturnare de situatie se poate anticipa dupa un sfert de ora. Personal cred ca acest film este o pierdere de vreme si va recomand sa il ocoliti.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!