miercuri, 30 ianuarie 2019

Wild Things 2 (2004)

Gen: Thriller

Distributie: Susan Ward, Katie Stuart, Leila Arcieri, Dorit Wolf, Brett Gilbert

Regizor: Jack Perez [a mai regizat: Drone Wars(2016), Destruction: Las Vegas(2013), Some Guy Who Kills People(2011), Mega Shark vs. Giant Octopus(2009), 666: The Child(2006)]

Buget: 2.800.000 $

Nota Gealapa: 5.50

Filmul este sequelul filmului cu acelasi nume din 1998 si le urmareste pe adolescentele rebele Maya si Britney, devenind criminale in serie, in incercarea lor de a deveni milionare.

Daca primul film cu acest nume a fost chiar bun si original pentru anul in care a aparut, acesta i-a stricat mostenirea aproape in intregime. Vrea sa fie mai complex decat este cazul si are prea multe rasturnari de situatie pentru binele propriu. Nu ar fi fost o problema daca ar fi fost facute corect, dar sunt aruncate in poveste superficial si strica totul. Scenariul nu ajuta nici el prea mult, avand aproape exclusiv dialoguri banale. In afara de o mana de scene cat de cat ok, acest film nu are nimic de oferit.

Pentru un film cu un buget atat de mic, ditributia nu este rea deloc. In rolul principal o avem pe Susan Ward, de la care eu unul aveam ceva asteptari, care mi-au fost indeplinite doar partial, pentru ca in unele scene chiar a stralucit putin. O sa pun prestatia ei oscilanta pe seama scenariului slab si o sa ii mai dau o sansa in urmatoarele filme de ale ei pe care o sa le mai vad. Nici in celelalte roluri nu am vazut vreo interpretare mai de Doamne-ajuta. Parca s-au straduit prea tare sa faca ceva bun, iar rezultatul au fost interpretari supradramatice si prea putin credibile.

Acest film nu va ofera nimic in afara de cateva momente bunicele. In cea mai mare parte sunt doar scene de sex si femei in costumatii sumare acre incearca sa isi dea seama de lucruri. De altfel highlightul il reprezinta un threesome cu Susan Ward. In rest, nu vreau sa intru in detalii pentru ca acest film nu a meritat timpul meu si nu il merita nici pe al vostru.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!