miercuri, 16 ianuarie 2019

The Lego Batman Movie (2017)

Gen: Animatie, Familie, Actiune

Distributie: Will Arnett, Michael Cera, Rosario Dawson, Ralph Fiennes, Siri

Regizor: Chris McKay [a mai regizat: 2wks, 1yr(2002)]

Buget: 80.000.000 $
Incasari: 311.950.384 $

Filmul a obtinut 12 premii, printre care:
- Best Female Lead Vocal Performance in a Feature Film (Rosario Dawson), Behind the Voice Actors Awards, 2018
- Best Animated Feature, Detroit Film Critics Society, SUA 2017
- Best Animation/Family, Golden Trailer Awards, 2017
- Best Animation/Family TV Spot, Golden Trailer Awards, 2017
- Best Voice Over TV Spot, Golden Trailer Awards, 2017

Nota Gealapa: 7.35
Metascore: 75/100

Un Bruce Wayne mai cool ca niciodata trebuie sa infrunte suspectii obisnuiti care incearca sa stapaneasca orasul Gotham si din greseala infiaza un orfan care doreste sa ii devina partener.

Ce imi place cel mai putin la filmele din seria Lego Movie este chiar faptul ca tot decorul si toate personajele sunt piese de lego. m-am obisnuit insa cu aceasta moda si am reusit sa ma bucur de animatia asta surprinzator de buna. Fara sa aibe neaparat vreo legatura cu primul film al seriei, dar pastrand cateva personaje, acest film este nesperat de amuzat, are referinte excelente, umor bun si pentru toate varstele si nici animatia nu este rea deloc. Daca inainte sa il vad nu aveam mari asteptari si nici nu eram prea incantat, acum pot spune ca la urmatorul film din serie o sa ma uit cu optimism si asteptari destul de mari.

Distributia este foarte interesanta si destul de sonora pentru o animatie. Dublajul este reusit si in nici un moment nu am auzit actorul din spatele vocii, aspect foarte important la astfel de filme si singura unitate de masura a credibilitatii. Pana si Siri a ajut destule replici, lucru foarte indeit si original. Per total, pare ca acest grup s-a sudat repede si au lucrat bine impreuna.

Acest film este aproape la fel de bun ca predecesorul sau, lucru de apreciat, avand in vedere ca nu a mai beneficiat de elementul surpriza. As spune ca este mai degraba un film pentru adulti, decat unul pentru copii. Mie cel putin mi s-a parut ca glumele au fost facut pentru parinti, iar lectiile de viata au fost adresate copiilor. Ca si concluzie, as spune ca trebuie vazut cu siguranta si asta nu va obliga sa vedeti si alte filme din serie, pentru ca se descurca destul de bine si pe cont propriu, chiar daca dezvoltarea personajului principal a inceput in primul film al francizei.




0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!