sâmbătă, 12 ianuarie 2019

The Space Between Us (2017)

Gen: SF, Dragoste, Aventura

Distributie: Gary Oldman, Asa Butterfield, Carla Gugino, Janet Montgomery, Trey Tucker

Regizor: Peter Chelsom [a mai regizat: Hector and the Search for Happiness(2014), Hannah Montana: The Movie(2009), Shall We Dance(2004), Serendipity(2001), Town & Country(2001)]

Buget: 30.000.000 $
Incasari: 14.793.385 $

Nota Gealapa: 6.95
Metascore: 33/100

Primul om nascut pe Marte, calatoreste pe Pamant pentru prima data, experimentand planeta cu ochi proaspeti si porneste intr-o aventura alaturi de o fata descurcareata pentru a se descoperi.

Acest film a fost la mustata de a fi foarte bun. Ideea este originala si foarte interesanta, dar oricat nu ma pricep eu la stiinta, o buna parte din intriga nu are nici o logica si asta conteaza pentru un film care se pretinde serios. Ce i-a mai daunat filmului a fost aerul adolescentin. parca a fost destinat doar adolescentilor. Pentru cei mai maturi este destul de greu sa se contecteze cu personajele. Din punct de vedere tehnic filmul arata binisor si reuseste sa fie si palpitant. Deznodamantul insa nu prea a fost pe gustul meu, mai ales ca a fost aproape la fel de lipsit de sens ca si inceputul.

Distributia este destul de interesanta. Sunt destule nume importante, dar interpretarile nu au fost iesite din comun. Au fost prestatii decente, solide, dar cam atat. Mi s-a parut ca peste toti s-a ridicat Britt Robertson, a carei prestatie a fost deosebit de naturala si credibila. Per total, si acest capitol a fost in nota generala a filmului, adica aproape bun. A lipsit o clipire, iar interpretarea lui Britt Robertson nu a fost suficienta pentru a salva pe toata lumea.

Stiti cum e. O poveste obisnuite despre un baiat acre cunoaste o fata, se plac reciproc dar este o oarecare distanta intre ei, asa ca el vine de pe Marte pe Pamant pentru a o cunoaste. Acest film calareste acelasi val  de filme destinate adolescentilor si adultilor tineri, acre au invadat cinematografele in ultimii zece ani. Este despre dragoste si putin SF ca si celelalte, dar din fericire, acesta aduce si cateva schimbari proaspete. Este suficient de bun incat sa pot sa il recomand.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!