duminică, 13 ianuarie 2019

Walk of Shame (2014)

Gen: Comedie

Distributie: Elizabeth Banks, James Marsden, Gillian Jacobs, Sarah Wright, Ethan Suplee

Regizor: Steven Brill [a mai regizat: Sandy Wexler(2017), The Do-Over(2016), Movie 43(2013), Drillbit Taylor(2008), The Weekend(2007)]

Incasari: 59.209 $

Nota Gealapa: 6.40
Metascore: 25/100

Visul unui reporter de a ajunge prezentator de stiri este compromis dupa o aventura de o noapte care o lasa intr-un cartier marginas din L.A. fara telefon, masina, acte sau bani, cu numai opt ore inainte de cel mai important interviu din viata ei.

Cum sa judec o comedie altfel decat contabilizand de cate ori am ras, iar Walk of Shame m-a facut sa zambesc de vreo trei ori si sa rad odata, ceea ce e ok pentru un film de mana a doua, ceea ce si easte. Povestea este una banala, folosita de 'nspe mii de ori la Hollywood, de multe ori mult mai bine decat aici. Nu este un film plictisitor, dar nu are nici un pic de complexitate si nu te stimuleaza in nici un fel. Incearca sa se foloseasca de cateva clisee din astfel de comedii, dar nu pe toate le foloseste cum ar trebui.

Distributia poate parea foarte buna la prima vedere, dar vorbim de actori care si-au depasit apogeul carierei si ale caror nume nu mai sunt chiar la moda. In rolul principal o avem pe Elizabeth Banks, o actrita solida si experimentata, dar care nu prea avea ce sa scoata de la acest scenariu. Atat ea, cat si James Marsden au facut cam tot ce a depins de ei pentru a ridica nivelul filmului, dar nu a fost suficient, iar ceilalti actori au avut prea putin timp de ecran pentru a conta, dar sunt cateva aparitii dragute in astfel de personaje mici, ca de exemplu cea a lui Bill Burr.

Pana la urma, daca va setati asteptarile corect, acest film nu va va dezamagi si sunt sanse mari sa il gasiti distractiv. Pana la urma, cand vedeti un poster cu Elizabeth Banks intr-o rochie stramta, nu cred ca va asteptati sa vedeti noul Casablanca. In unele scene filmul seamana mai degraba cu un sit-com, dar nu este ceva deranjant. Cred ca pentru o seara in care oboseala aproape ca va impiedica sa ganditi si intrigile complicate nu ar avea rost, acest film ar putea reprezenta o optiune.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!