vineri, 4 ianuarie 2019

Resident Evil: Extinction (2007)

Gen: SF, Actiune, Thriller

Distributie: Milla Jovovich, Ali Larter, Oded Fehr, Iain Glen, Ashanti

Regizor: Russell Mulcahy [a mai regizat: In Like Flynn(2018), Give 'em Hell Malone(2009), Prayers for Bobby(2009), The Scorpion King: Rise of a Warrior(2008), Crash and Burn(2007)]

Buget: 45.000.000 $
Incasari: 147.717.833 $

Premii:
- Best Action Poster, Golden Trailer Awards, 2008
- Best Science Fiction Actress (Mila Jovovich), Scream Awards, 2008

Nota Gealapa: 6.65
Metascore: 41/100

Supravietuitorii catastrofei din Raccoon City calatoresc prin desertul Nevada, incercand sa ajunga in Alaska. Alice se alatura caravanei si luptei acesteia impotriva corporatiei malefice Umbrella.

Acest al treilea film al seriei este putin mai bun decat predecesorul sau, asa ca in acest punct aceasta franciza nu este inca ingropata. Este un film mai coerent, se intrezareste un scop final si s-au mai imputinat si greselile logice. Este departe de a fi perfect, dar ramane un film agreabil, decent din punct de vedere tehnic, cu monstri noi care aduc un plus si creeaza scene de actiune bunicele. Scenariul in continuare nu ofera cel mai complex dialog, dar deja m-am obisnuit ca trebuie sa accept asta la Resident Evil.

Distributia este in mare parte aceeasi ca in al doilea film al seriei, cu cateva noutati pe ici pe colo, majoritatea reusite. Din pacate personaje simpatice vor disparea la finalul acestui film si nu stiu daca cele care le vor inlocui vor fi la fel de bune. Milla Jovovich are o interpretare decenta, in stilul primelor doua filme, ca de altfel toti actorii din acest film. Era greu de asteptat ca din aceasta franciza sa iasa vreo prestatie memorabila, dar macar nu am avut parte de nimic dezastruos.

Seria pastreaza acelasi ritm alert si actiunea aproape ca nu se opreste niciodata. Nu este un film plictisitor si pana la urma asta este cel mai important. In continuare nu este o franciza care sa ma dea pe spate si pe acre nu as recomanda-o in mod deosebit, dar daca alegeti sa o vedeti nu va fi chiar o pierdere totala de timp. Daca pastreaza acest nivel si in urmatoarele filme, Resident Evil va fi o serie mai reusita decat multe altele, cu mai multe pretentii.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!