marți, 1 ianuarie 2019

War on Everyone (2016)

Gen: Actiune, Comedie

Distributie: Alexander Skarsgård, Michael Peña, Theo James, Tessa Thompson, Caleb Landry Jones

Regizor: John Michael McDonagh [a mai regizat: Calvary(2014), The Guard(2011)]

Premii:
- Best Comedy Film - Audience Award, Toronto After Dark Film Festival, 2016

Nota Gealapa: 5.85
Metascore: 50/100

Doi politisti corupti santajeaza si insceneaza fiecare criminal care le iese in cale. Evenimentele devin insa complicate, odata cu aparitia in peisaj, a cuiva care pare sa fie chiar mai periculos decat ei.

Filmele de actiune care ofera si umor au atras intotdeauna, mai ales publicul amsculin. un astfel de film nici nu trebuie sa fie prea bun pentru a fi indragit. Trebuie doar ca ambele sale laturi sa fie decente. Din pacate pentru acest film, daca glumele le-a mai nimerit cat de cat, la capitolul actiune a ramas corigent. Inceputul este promitator din ambele puncte de vedere, dar pe masura ce povestea avanseaza calitatea scenelor de actiune scade. Nici umorul nu este unul care sa te faca sa razi in hohote, dar ocazional mai sunt referinte si glume bunicele. Din pacate, per total, este doar un film de mana a doua mediocru.

Distributia propune un duo interesant la prima vedere, dar care se dovedeste ulterior ca nu prea functioneaza. Alexander Skarsgård si Michael Peña au backgrounduri diferite. Unul are un istoric in filmele de actiune, iar celalalt in proiecte de comedie. Inteleg de ce pa hartie aceasta combinatie arata bine, dar in realitate acest cuplu nu a functionat si nu a prea existat chimie intre ei. De altfel, cea mai buna interpretare din acest film am vazut-o intr-un rol secundar si a fost oferita de Tessa thompson, de departe cea mai naturala si credibila.

Multe din scenele bune, sunt bune de unele singure, dar parca filmul nu are deloc coeziune. Este un film care nu are absolut nici un rost. tind sa cred ca s-a dorit a fi o comedie neagra despre putere si coruptie, dar a iesit doar un film superficial cu parteneri politisti, tema populara la Hollywood, numai ca de aceasta data cei doi parteneri nu prea au fost compatibili. Glumele bune pe acre le-am vazut nu salveaza filmul, asa ca nu il recomand.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!