marți, 15 ianuarie 2019

The Truth About Love (2005)

Gen: Romantic, Comedie

Distributie: Dougray Scott, Jennifer Love Hewitt, David Christian, Branka Katic, Freddie Waters

Regizor: John Hay [a mai regizat: Lost Christmas(2011), The Man-Eating Leopard of  Rudraprayag(2005), There's Only One Jimmy Grimble(2000), The Steal(1995)]

Nota Gealapa: 6.05

In urma unui pariu facut la betie cu sora ei, o femeie casatorita si aparent fericita ii trimite sotului ei o felicitare anonima de ziua indragostitilor ca sa vada daca acesta o va ascunde de ea. Cand se intampla exact acest lucru, ce a inceput ca o farsa se transforma intr-o serie de evenimente si revelatii care le pune casatoria la incercare.

A trecut ceva timp de cand am vazut o comedie romantica atat de slaba. The Truth About Love  iti prezinta orice numai ce promite in titlu nu. Povestea este enervant de banala si lipsita de orice sclipire, scenariul ne ofera niste dialoguri aproape jenante, coloana sonora este foarte neinspirat aleasa si editata, iar emotiile si suspansul au lipsit cu desavarsire. au existat vreo trei scene mai rasarite, in rest tot filmul a parut prafuit si mi-a dat senzatia ca a imprumutat pasaje din alte productii asemanatoare pe care pur si simplu le-a montat impreuna.

Jennifer Love Hewitt, protagonista acestui film, este exemplul perfecte despre ce se intampla cu un actor care nu mai este in gratiile studiourilor de la Hollywood: ajunge sa isi castige traiul in astfel de filme mediocre. Ea a fost de altfel si singurul actor profesionist din distributie, sau cel putin asta a fost impresia, avand in vedere prestatiile ridicole ale clorlalti. Nici ea nu a fost mai breaza si am spus ca a ectrita profesionista doar pentru ca am mai vazut-o in trecut in alte filme in care chiar s-a descurcat bine, pentru ca in acest film a fost la fel de rigida si stangace ca si colegii ei.

Acest film este o poveste de dragoste, care are sanse sa va faca sa va pierdeti speranta in aceasta. Nu stiu cine ar putea spune ca indrageste cu adevarat acest film. Adevarul e ca acesta este cel mult acceptabil. Acest gen de filme sunt folosite uneori si pe post de afrodiziac, dar incazul de fata nu se aplica, ba chiar ar putea avea un efect opus celui dorit. Sfatul meu este sa stati departe de filmul asta.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!