vineri, 25 ianuarie 2019

The Inbetweeners (2008-2010)

Gen: Comedie

Distributie: Simon Bird, James Buckley, Blake Harrison, Joe Thomas, Greg Davies

Filmul a obtinut 13 premii, printre care:
- Audience Award (TV), BAFTA Awards, 2011
- Outstanding Achievement Award, British Comedy Awards, 2011
- Best TV Sitcom, British Comedy Awards, 2010
- Best TV Comedy Actor, British Comedy Awards, 2009
- Best Male Comedy Newcomer (Simon Bird), British Comedy Awards, 2008

Nota Gealapa: 8.05
Metascore: 73/100

Serialul urmareste petru prieteni si aventurile lor in ultimii ani de scoala.

este greu de crezut ca un film care abordeaza acest gen de umor poate fi atat de bun si cu toate astea The Inbetweeners reuseste. Si acest film urmeaza tiparul multor seriale britanice de succes: sezoane si episoade putine. Acesta chiar ar mai fi putut continua lejer cel putin pentru inca doua sezoane, dar nu a fost sa fie. Au urmat ce-i drept doua lungmetraje pentru a-l continua, dar acestea nu s-au ridicat la inaltimea serialului, iar prin 2012 s-a incercat scoaterea de la naftalina cu o serie noua de actori, dar si acela a fost un experiment nereusit. Tot serialul este un American Pie prelungit, facut foarte bine. Am crezut ca nu imi mai este pe plac un astfel de umor, dar m-am pomenit razand de multe ori.

Actorii din distributie nu erau foarte relevanti la momentul filmarilor serialului si poate tocmai tineretea lor si a personajelor pe care le-au interpretat le-a permis sa scape basma curata cu unele scene si replici scandaloase dupa standardele de azi. Interpretarile protagonistilor au fost credibile si acest serial a fost rampa de lansare pentru majoritatea membrilor distributiei. Singurul actor mai experimentat din acest film a fost Greg Davies si el cu un personaj foarte amuzant si o prestatie solida.

Este mare pacat ca au fost doar trei sezoane, pentru ca mi-as fi dorit sa mai vad macar unul, dar pana la urma conteaza calitatea, nu cantitatea. Acest serial este o poveste hilara, nepoliticoasa si ciudata din primul pana in ultimul episod. Cred ca acest film ar putea fi pe placul si celor care nu apreciaza de obicei umorul vulgar si glumele explicite. Copiii trebuie tinuti insa departe de acest film, pentru ca s-ar putea sa ramana cu unele cicatrici. Nu este un film pentru adolescenti, care sa ofere o lectie despre cum sa supravietuiesti in liceu. Pentru asa ceva trebuie sa cautati in alta parte. In afara poate de o lectie despre prietenie, The Inbetweeners  nu ofera alte predici moralizatoare. Episoadele lui scurte pot fi alegerea perfecta pentru un mic moment de relaxare in fotoliu.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!