joi, 30 iulie 2015

The Right Kind of Wrong (2013)

Gen: Comedie

Distributie: Ryan Kwanten, Sara Canning, Ryan McPartlin, Kristen Hager, James A. Woods

Regizor: Jeremiah S Chechik [a mai regizat: Diabolique(1996), Tall Tale(1995), Benny & Joon(1993), Arrive Alive(1990), Christmas Vacation(1989)]

Incasari: 10.000$

Premii:
- Achievement in Music - Original Song, Genie Awards, 2014

Nota Gealapa: 6.40
Metascore: 30/100

Leo, un spalator de vase, se indragosteste de o mireasa, chiar in ziua nunii ei... cu alt barbat.

Pentru ca este produs in Canada si nu foloseste aceleasi nume uzate in exces in comediile americane, acest film emana senzatia de proaspat din primul pana in ultimul minut, lucru care il face foarte agreabil. Bineinteles ca povestea nu este cea mai plauzibila sau originala si se termina intr-un inevitabil happy-end, dar parca am putut sa tolerez aceste lucruri mai usor decat la alte filme.


Cu mici exceptii, numele din distributie nu spun mare lucru. Pe unii i-am mai vazut, pe altii nu, dar absolut toti au oferit interpretari foarte naturale care au dat credibilitate personajelor lor, chiar daca scenele propuse de scenariu sunt absolut fantasmagorice.

Peisajele sunt absolut incantatoare, muzica este foarte buna si se simte ca regizorului i-a fost dor sa faca un film. Chechik facuse doar seriale de televiziune de 19 ani, dar nu s-a simtit in acest film ca ar fi ruginit. Filmul a fost numit dupa cantecul "The Right of Wrong" de la Leeann Rhymes. Este cu siguranta o alegere buna pentru o seara linistita cu prietenii, daca sunt si fetele prin zona.


Un comentariu:

NetFlash.ro la indemana ta!