luni, 6 iulie 2015

The Outsider (2014)

Gen: Actiune

Distributie: Craig Fairbrass, James Caan, Jason Patric, Shannon Elizabeth, Melissa Ordway

Regizor: Brian A Miller [a mai regizat: Vice(2015), The Prince(2014), Officer Down(2013), House of the Rising Sun(2011), Caught in the Crossfire(2010)]

Buget: 4.000.000 $

Nota Gealapa: 5.40
Metascore: 23/100

Actiunea se invarte in jurul unui militar de profesie, Lex Walker, caruia i se spune ca fiica lui a murit. Cand ajung in Los Angeles si la identificarea cadavrului descopera ca acesta nu este al fiicei lui, incepe o investigatie.

Cu o astfel de intriga nu putea fi decat un film de duzina si doar un pretext ieftin pentru a manca niste popcorn. Originalitatea lipseste cu desavarsire, dialogurile sunt superficiale si in afara de cateva scene decente de actiune, acest film nu are nimic de oferit. Cu un buget asa mic efectele speciale lipsesc si ele aproape in totalitate, iar in filmele de actiune moderne acestea sunt esentiale.

Distributia nu este chiar rea. Sunt o multime de fete familiare, dar actori pe care suntem obisnuiti sa ii vedem in roluri secundare. Craig Fairbrass, protagonistul, este credibil in rolul de dur, dar capacitatile sale actoricesti lasa de dorit, iar acest film nu va fi pentru el rampa de lansare care il va face megastar.

Desi devine previzibil destul de repede, ramane un oarecare suspans pana la final. Mixul britanico-american al distributiei este si el destul de reusit. Limbajul trivial, desi foarte binevenit in unele filme, aici este folosit putin in exces si devine deranjant. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!