miercuri, 15 iulie 2015

Trespass (2011)

Gen: Drama

Distributie: Nicolas Cage, Nicole Kidman, Cam Gigandet, Ben Mendelsohn, Liana Liberato

Regizor: Joel Schumacher [a mai regizat: Twelve(2010), Town Creek(2009), The Number 23(2007), The Phantom of the Opera(2004), Veronica Guerin(2003)]

Buget: 35.000.000 $
Incasari: 100.000 $

Nota Gealapa: 6
Metascore: 37/100

In timp ce sunt tinuti ostatici, un sot si o sotie descopera lucruri noi chiar despre relatia lor.

Desi acest film se vrea un thriller, lipsa suspansului si povestile emotionale secundare il fac mai degraba o drama. Exista cateva scene interesante si cateva intorsaturi neasteptate si reusite ale scenariului, dar acestea sunt insuficiente pentru ca filmul sa fie cu adevarat bun. Logica lipseste pe alocuri si din cand in cand mai apare cate o informatie noua absolut necesara pentru a debloca un punct mort al scenariului.

La prima vedere distributia nu este rea deloc, dar senzatia este ca actorii din acest film au fost ei insisi tinuti ostatici pe perioada filmarilor. Niciodata nu l-am vazut pe Nicolas Cage atat de neputincios. El nu a fost vreodata vreunStalone, dar nici astfel de roluri de victima plangacioasa nu a prea avut si nici nu il prin bine. Nicole Kidman pare ca si-a epuizat orice urma de entuziasm si mai face filme doar ca sa nu moara de foame. Eu sper sa revina cu prestatii impresionante cum s-a intamplat in trecut si cum cred ca inca mai este in stare.

Paradoxal, detaliile care apar pentru a fi la indemana, dialogurile abusrde ale personajelor si stilul acestora exagerat de interpretare sunt singurele lucruri care fac ca acest film sa nu fie plictisitor. Dialogurile, cel putin, sunt atat de ridicole in unele momente, incat sunt amuzante. Acest fiml este sub standard chiar si pentru un actor limitat cum e Cage. Ca sa va faceti o idee cat de slab este, filmul a fost retras din salile de cinema dupa numai 18 zile.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!