duminică, 19 iulie 2015

The Wedding Ringer (2015)

Gen: Comedie

Distributie: Kevin Hart, Josh Gad, Kaley Cuoco-Sweeting, Affion Crockett, Jorge Garcia

Regizor: Jeremy Garelick [aflat la primul lungmetraj]

Buget: 23.000.000 $
Incasari: 65.000.000 $ (pana acum)

Premii: 
- Directors to Watch (Jeremy Garelick), Palm Springs Inernational Film Festival, 2015

Nota Gealapa: 7.25
Metascore: 35/100

Cu doua saptamani inainte de nunta sa, un tip cu probleme sociale intra intr-o sarada angajandu-l pe detinatorul unei companii care ofera cavaleri de onoare pentru miri aflati la ananghie.

Cam asa trebuie sa arate o comedie. Filmul aduce un aer proaspat, ideea este originala si nu s-a simtit in nici un moment ca avem de a face cu un regizor debutant. Este amuzant de la prima pana la ultima scena, cand in chiar ultima secunda avem o referinta savuroasa catre Lost. Fara prea multe efecte moderne, filmul se bazeaza in intregime pe scenariu si pe dialoguri reusit, un pariu castigat de aceasta data.

Distributia este si ea absolut la inaltime. Daca Josh Gad nu m-a impresionat in mod deosebit, Kevin Hart este poate in cea mai buna forma pe care a avut-o vreodata. Prestatia lui este foarte buna si ma astept sa castige si cateva premii pentru interpretarea lui. Este prima data cand nu gasesc stilul lui enervant si agasant. Aparitiile surprinzatoare din rolurile mai mici sunt si ele extrem de binevenite.

Filmul are suficient umor incat fiecare sa gaseasca o gluma pe placul lui. Cu siguranta am ras mai mult decat ma asteptam. Filmul are su putina inima, suficienta cat sa te tina ocupat in asteptarea urmatoarei glume. In prima faza duoul de protagonisti ar fi trebuit sa fie Owen Wilson si Vince Vaughn, combinatie in care cred ca s-ar fi ales praful.  Daca aveti chef sa radeti pana va inecati cu popcorn, acesta este filmul pe care sa il alegeti. Trailer:




0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!