sâmbătă, 11 iulie 2015

Jewtopia (2012)

Gen: Comedie

Distributie: Jennifer Love Hewitt, Peter Stormare, Lin Shaye, Crystal Reed, Jamie-Lyn. Sigler

Regizor: Bryan Fogel [aflat la prima experienta ca regizor]

Incasari: 100.000 $

Nota Gealapa: 5.35

O comedie romantica despre un ne-evreu, care se preface ca este evreu pentru a cuceri fata visurilor sale.

Numele filmului nu este o intamplare. Acesta este un film cu si despre evrei. La cum este portretizata aceasta comunitate ma mir ca nu s-a iscat un scandal dupa acest film absolut zflemitor si denigrator la adresa evreilor. In afara de acest mic soc, filmul nu impresioneaza cu nimic. INtriga jenanta a dat nastere unor dialoguri si scene absolut elucubrante. Nu imi dau seama daca cele cateva zambete din timpul filmului le-am avut pentru ca am fost amuzat sau jenat de ceea ce vad.

Cand un scenariu de mana a doua pica pe mana unor actori de mana a doua, filmul nu are cum sa fie decat mediocru. Ma intreb Jennifer Love Hewitt a avut vreodata talent, sau pur si simplu publicul a fost hipnotizat de fata ei nevinovata. Interpretarile din acest fim parca sunt niste caricaturi nereusite.

Desi amuzant pe alocuri, per total filmul este atat de prost iar umorul de toaleta pe care il propune este posibil sa va omoare mare parte din neuroni. In ciuda glumelor sexuale exagerate filmul reuseste totusi sa lase impresia unei productii cuminti si inocente. In plus, ca sa fiu total sincer, mie imi plac glumele cu evrei. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!