joi, 16 iulie 2015

War Story (2014)

Gen: Drama

Distributie: Catherine Keener, Hafsia Herzi, Ben Kingsley, Vincenzo Amato, Donatella Finocchiaro

Regizor: Mark Jackson [a mai regizat: Without(2011)]

Nota Gealapa: 3.25
Metascore: 50/100

O fotografa incearca sa isi revina dupa ce a fost tinuta in captivitate in Libia si se muta in Sicilia, nu departe de casa fostului ei mentor si iubit. Ajunge sa cunoasca o tanara imigranta tunisiana, care are nevoie sa faca un avort si sa ajunga in Franta si care seamana izbitor cu o fata din Libia pe care ea a fotografiat-o chiar inainte sa fie capturata.

Nu am ami vazut nimic ceva atat de plictisitor. Trei sferturi din film urmarim agonia unei femei depresive fara sa primim nici o explicatie despre ce a adus-o in starea asta sau cine este si ce scop are. Apoi apar cateva explicatii sumare, care nu face deloc sa merite asteptarea de pana atunci. Filmul nu are nici un pic de tensiune, nu transmite nici un mesaj si cu greau am rezistat sa nu adorm pana la final.

Distirbutia este inselatoare, pentru ca are cateva nume cunoscute, dar dintre toate doar Catherine Keener are un rol important, ea fiind si protganista. Acest lucru ar fi trebuit sa fie suficient deoarece keener este o actrita foarte buna, rolul este unul greu dar am avut senzatia ca vad un peste pe uscat. Pestii sunt cei mai buni inotatori dar odata scosi pe mal, desi fac aceleasi miscari nu mai ajung nicaieri si se sting. Exact asa este si Catherine Keener in acest film.

La inceput ritmul filmului este nul foarte incet, dar pe parcurs acesta devine si mai incet, si mai fara rost si mai confuz. Daca va ganditi de ceva timp sa va sinucideti si nu aveti curaj, uitandu-va la acest film s-ar putea sa aveti perte exact de imboldul care va lipseste. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!