luni, 20 iulie 2015

Prank (2013)

Gen: Crima

Distributie: Nick Renaud, Henry Monfries, Gemmenne de la Pena, Hannah Kasulka, Alastair James

Regizor: Yiuwing Lam [aflat la primul lungmetraj]

Nota Gealapa: 2.75

In vacanta dinaintea ultimului lor an de liceu, trei tineri incearca sa excute o farsa elaborata celui care ii terorizeaza la scoala. In schimb, ajung sa il execute pe el.

Un regizor debutant, o mana de prieteni cu ceva mai multi bani de buzunar si dornici de afirmare, o camera de filmat si o idee proasta, astea sunt ingredientele acestei tentative de film. Lipsit de originalitate si filmat intr-un stil total amator, filmul este un fiasco previzibil aproape in intregime. Spre final scenariul, probabil scris de mana pe cateva foi de agenda, ia o intorsatura interesanta, dar acest lucru se intampla mult prea tarziu pentru a salva impresiile despre acest film.

Distributia, daca o utem numi asa, este formata din cativa tineri, dupa parerea mea pustani de bani gata, lipsiti de talent, pe care nimeni nu i-a vrut si au care au decis sa isi faca propriul film. Au cumparat o camera de filmat si au angajat probabil singurul regizor care le-a rapsuns la mailuri, un asiatic ciudat care mai facuse vreo trei scurtmetraje. Desi probabil sunt recunoscuti acum in cercul lor de prieteni, imi inchipui ca nu sunt chiar mandri de prestatia lor si nu asta este genul de notorietate pe care il cautau.

Intriga, desi uzata deja, ar fi avut ceva potential, iar in mana unor profesionisti care sa o faca realista aceatsa poveste ar fi putut fi chiar rascolitoare. Astfel de idei de farsa in farsa sunt de obicei cel putin interesante, dar lipsa oricarei urme de talent face acest film memorabil doar prin cat de groaznic este. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!