duminică, 26 iulie 2015

Vice (2015)

Gen: SF

Distributie: Thomas Jane, Bruce Willis, Ambyr Childers, Bryan Greenberg, Johnathon Schaech

Regizor: Brian A Miller [a mai regizat: The Outsider(2014), The Prince(2014), Officer Down(2013), House of the Rising Sun(2011), Caught in the Crossfire(2010)]

Buget: 10.000.000 $

Nota Gealapa: 4.80
Metascore: 17/100

Un thriller despre cea mai la moda facilitate de relaxare: VICE, unde clientii isi pot trai cele mai salbatice fantezii cu localnici artificiali, care arata ca oamenii.


Ca sa faci un SF in 2015 trebuie sa fii constient ca stacheta e ridicata la inaltimi uriase de multe productii cu bugete uriase. Trebuie sa fii putin inconstient sa crezi ca la poti face fata cu 10 milioane de dolari la dispozitie. In plus, nu suport acest artificiu in care pui un nume urias pe afis ca sa atragi publicul si il olosesti intr-un rol marunt care nu prea conteaza in economia filmului. Din pacate asta este o practica din ce in ce mai intalnita, iar Bruce Willis face asta destul de des. Pare ca nu-i mai pasa de cariera lui si vrea doar sa incaseze niste cecuri.

In mod normal intr-o distributie cu Bruce Willis in rol principal nu mai conteaza restul numelor. Aici insa, el fiind folosit doar de fatada, conteaza mult si prestatia semi-anonimilor care i-au fost parteneri de platou. Din pacate, acestia nu au reusit sa iasa din mediocritate si probabil cariera lor va continua cu filme de care nu va auzi nimeni.

Intriga nu a fost deloc originala, iar cand nu esti original trebui sa pui in scena povestea mai bine decat cei care au folosit acelasi subiect si in trecut. Acest lucru nu se intampla nici pe departe. Sper din tot sufletul ca sequelul pe care finalul il promite nu va mai fi facut. As spune ca acest film nu valoreaza nici macar electricitatea care s-a consumat producandu-l. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!