miercuri, 22 iulie 2015

Welcome to the Jungle (2013)

Gen: Comedie

Distributie: Jean-Claude Van Damme, Adam Brody, Rob Huebel, Kristen Schaal, Megan Boone

Regizor: Rob Meltzer [a mai regizat: Royal Standard (1999), A Jewish Christmas Story(1997)]

Buget: 3.500.000 $
Incasari: 100.000 $

Premii:
- Outstanding Achievement in Filmmaking - Ensemble Cast, Newport Beach Film Festival, 2013

Nota Gealapa: 5.25
Metascore:  25/100

Un teambuilding pe o insula tropicala o ia razna total.

Filmul lasa in permanenta senzatia ca urmeaza sa se intample ceva care o sa il faca bun si se creaza astfel un fals suspans care se sparge odata cu finalul plat si previzibil. Nu imi explic de ce acest film nu  reusit, pentru ca parea sa aiba oate ingredientele. Intriga, desi nu foarte originala, avea suficient potential, decorul a fost si el in regula, dar scenariul este celcare dezamageste. Personajele sunt dezvoltate destul de superficial, iar putinele dialoguri reusite si scene amuzante se pierd in marea de mediocritate.

Distributia este plina de nume semnificative, care mi-au dat in prima faza speranta ca voi vedea un film bun, dar si aceasta s-a dovedit a fi o prmisa falsa. Toti dau senzatia ca au facut acest film doar pentru a umple o perioada din calendarul lor, fara sa creada cu adevarat in proiect si astfel avem parte in intregime doar de interpretari in dorul lelii, lipsite de chef si credibilitate. Dintre toti, Adam Brody este cea mai mare dezamagire. Stii ca ai o problema cu interpretarea atunci cand cea mai buna prestatie dintr-o asemenea distributie ii apartine lui Van Damme (pe numele lui adevarat François Van Varenberg).

Practic producatorii s-au gandit in felul urmator: il aruncam pe Van Damme in jungla, il inconjuram de o mana de comedianti si vedem ce se intampla. Ideea a functionat pe alocuri, dar fara putina substanta oferita de scenariu, in cea mai mare parte a iesit un fiasco. Desi este unul dintre cele mai previzibile filme pe care le-am vazut si isi iroseste majoritatea potentialului, reuseste sa fie relativ amuzant si merita o vizionare. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!