marți, 14 iulie 2015

This Is Where I Leave You (2014)

Gen: Comedie

Distributie: Jason Bateman, Tina Fey, Jane Fonda, Adam Driver, Rose Byrne

Regizor: Shawn Levy [a mai regizat: Night at the Museum: Secret of the Tomb(2014), The Internship(2013), Family Trap(2012), Little Brother(2012), Family Album(2011)]

Buget: 19.800.000 $
Incasari: 23.000.000 $

Nota Gealapa: 6.70
Metascore: 44/100

Cand tatal lor moare, patru frati adulti sunt fortatis a se intoarca in casa in care au copilarit si sa stea impreuna sub acelasi acelasi acoperis timp de o saptamana, dar si cu mama lor mult prea open-minded si o serie de soti, foste si posibili iubiti.

Acest film a fost o surpriza destul de placuta. Este suficient de amuzant incat sa fie agreabil, sensibil si arunca spre spectatori si cu o serie de lectii de viata, fara sa exagereze prea mult. Actiunea este ba exuberanta, ba linistita si ajungi sa nu mai stii la ce sa te astepti, lucru benefic pentru film. Nu am resimtit deloc lipsa tehnologiei si e efectelor vizuale.

Distributia nu este nici ea tocmai de lasat. Sunt cateva nume destul de relevante care au avut o chimie foarte buna impreuna, lucru care a facut ca filmul sa emane naturalete. Dialogurile propuse de scenariu au fost destul de bune si i-au ajutat pe protagonisti sa se puna in valoare. Dintre toti as spune ca cel mai bine au interactionat Jason Bateman si Tina Fey, despre care ai putea crede cu usurinta ca sunt frati si in realitate, nu doar in acest film.

Uitandu-te la acest film ai senzatia ca esti un martor invizibil la o sedinta de terapie prelungita, in care toata lumea cedeaza psihic mai devreme sau mai tarziu. Parca sunt totusi prea multe povesti secundare si ajungi sa te pierzi intre probleme, certuri, scuze si impacari.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!