joi, 16 iulie 2015

Minions (2015)

Gen: Animatie

Distributie: Sandra Bullock, John Hamm, Michael Keaton, Allison Janney, Steve Coogan

Regizor: Kyle Balda [a mai regizat: The Lorax(2012)]

Incasari: 116.000.000 $ (pana acum)

Nota Gealapa: 7.40
Metascore: 56/100

Minionii Stuart, Kevin si Bob sunt recrutati de Scarlet Overkill, o raufacatoare, care alaturi de sotul ei inventator Herb, are un plan de a cuceri lumea.

A aparut in sfarsit si aceasta mult asteptata productie. Bilele galbene vorbitoare care au facut furori in intreaga lume au propriul film si este unul destul de bun. Oricat de dragi v-ar fi aceste personaje cred ca dupa acest film o sa simiti totusi nevoia unei pauze de la minioni. Scenariul este foarte bun si momentele foarte amuzante nu sunt deloc putine, iar dialogurile, atatea cate sunt, sunt si ele reusite. Ma asteptam sa fie totusi un desen animat mai pentru adulti decat este de fapt, lucru sesizabil, dar nu enaparat deranjant.

Numele care au asigurat vocile personajelor sunte destul de importante, chiar daca per ansamblu distributia nu este la fel de impresionanta ca la alte animatii. Nefiind foarte multe dialoguri, era important ca actorii sa scoata maxim din putinele replici avute la dispozitie. Nu pot sa imi dau seama daca au reusit sau nu pentru ca  umorul fiind mai degraba unul situational nu acorzi o mare atentie dialogurilor. Ce mi-a sarit in ochi este faptul ca acesta este primul film pe care eu il stiu, fie el si de animatie, in care Sandra Bullock este personajul negativ.

Ma astept sa fie un succes rasunator de box-office si sa adune un buchet impresionant de premii, desi personal am ramas cu o oarecare dezamagire legata de acest film despre care nu pot sa imi dau seama inca exact ce o cauzeaza. Un lucru interesant este ca Pierre Coffin, unul din cei doi regizori, este cel care a facut vocea tuturor celor 899 de minioni care apar in film. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!