vineri, 24 iulie 2015

Girls Against Boys (2012)

Gen: Thriller

Distributie: Nicole LaLiberte, Danielle Panabaker, Matthew Rauch, Liam Aiken, Caroline Lagerfelt

Regizor: Austin Chick [a mai regizat: August(2008), XX/XY(2002)]

Incasari: 10.000 $

Premii: 
- Grand Jury Award, New Hampshire Film Festival, 2012

Nota Gealapa: 5.20
Metascore: 17/100

Dupa o serie de experiente nereusite cu barbati, Shae face echipa cu colega ei, Lu, care are o metoda simpla si mortala de a rezolva problemele cu membrii sexului opus.

Filmul isi propune sa demonstreze ca femeile sunt nebune. Nu stiu in ce masura reuseste, dar nu am regasit nici o valoare artistic. Am avut parte numai de nonsens, putin nuditate, putin gore si multe frustrari. Dialogurile propuse de scenariu sunt absolut jenante, iar unele scene nu ar avea logica nici in desenele animate. Singurul lucru bun este ca dupa ce se intampla ce banuiesti ca urmeaza sa se intample inca de la inceput, filmul nu se termina si se creeaza putin suspans si anticipatie, care dispar insa rapid.

Distributia este ok pentru un astfel de fim, dar scenariul fiind asa de slab era greu pentru orice actor sa reuseasca ceva notabil. Chiar si in aceste conditii Danielle Panabaker, resuseste o prestatie decenta, suficient de credibila si pe alocuri infioratoare. Naturaletea cu care trece din postura de papusica naiva in cea de nebuna obsedata este destul de dubioasa.

Probabil ca toate femeile parasite si/sau inselate vor gasi acest film foarte agreabil si se vor simti cumva razbunate. Pentru barbati acest film poate fi cel mult putin incitant. Merita o vizionare daca nu tineti neaparat ca totul sa aiba logica. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!