luni, 20 iulie 2015

Abandoned Mine (2012)

Gen: Horror

Distributie: Reiley McClendon, Adam Hendershott, Valerie C. Walker, Alexa PenaVega, Saige Thompson

Regizor: Jeff Chamberlain [aflat la prima experienta ca regizor]

Nota Gealapa: 4.85

Cinci prieteni cauta o aventura in noaptea de Halloween, intr-o mina abandonata despre care s epreupune ca e bantuita si in timp ce se lupta pentru supravietuire descopera ca zvonurile ar putea fi adevarate.

Filmul primeste nota de trecere pentru ca la un moment dat scenariul i-a o intorsatura care il face din foarte previzibil, doar previzibil. In afara de asta filmul este la fer de liniar ca o ruleta. Nu se intampla nimic surprinzator, nu avem parte de nici o sperietura, iar starea de oarecare tensiune care apare la un momentdat se risipeste mai repede ca banii dupa ziua de salariu. Dialogurile sunt foarte greu de suportat si desi nu dureaza foarte mult, lipsa actiunii lasa senzatia ca te uiti la un film mai lun de doua ore.

Distributia este absolut anonima. In afara de Alex PenaVega, pe care am mai vazut-o in cateva filme cel putin la fel de proaste, nimeni nu este cunoscut probabil in afara cercului de prieteni. Interpretarile sunt groaznice, exagerate si cu mult prea multe momente moarte. Aboslut nici un actor nu a reusit sa isi faca personajul credibil.

Singura senzatie pe care a reusit sa o tranmita cu succes acest film cu buget redus este cea de claustrofobie. Se simte in permanenta mana unui regizor debutant, care probabil va trebui sa mai astepte niste ani pana cand cineva ii va da un buget, fie el si minuscul, pe mana. In afara de o iluminare reusita, avand in vedere decorul, nimic constructiv nu a iesit din mana lui. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!