joi, 23 iulie 2015

The Power of Few (2013)

Gen: Drama

Distributie: Christopher Walken, Juvenile, Christian Slater, Q'orianka Kilcher, Anthony Anderson

Regizor: Leone Marucci [a mai regizat:Reaction (2004)]

Buget: 4.000.000 $
Incasari: 100.000 $

Nota Gealapa: 5.50

O poveste despre crime si conspiratii religioase spusa din mai multe perspective.

Nu am inteles foarte exact despre ce este acest film. Dupa un inceput destul de plictisitor, lucrurile incep sa devina interesante atunci cand acelasi eveniment si circumstantele care il provoaca sunt prezentate din diferite perspective. Chiar reuseste sa te aduca intr-un punct in care ajungi sa te gandesti ce impact pot avea actiunile tale asupra altora si cat de vulnerabil esti. Din pacate, vine sfarsitul care muta atentia pe clonarea lui Iisus, subiect care nu prea are legatura cu ce se intampla pana atunci si este prea putin dezvoltat pentru a face sens.

Distributia nu e rea deloc. Sunt o multime de figuri cunoscute, nu chiar superstaruri, dar suficient de experimentate pentru a da viata unui scenariu decent. Din nefericire nu este cazul in acest film. Astfel Christian Slater are una din prestatiile sale slabe ca si toti ceilalti de eapa lui. Un cap deasupra tuturor se ridica Christopher Walken, care face orice film mai bun prin simpla prezenta.

Filmul are si parti bune. Sunt folosite cateva tehnici vizuale interesante si exista cateva scene destul de socante. de asemenea, al doilea subiect, desi nu isi are locul aici, este foarte original si poate face obiectul unui sequel interesant. Cu siguranta merita o vizionare, pentru ca nu este deloc plictisitor.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!