duminică, 26 iulie 2015

A Haunted House 2 (2014)

Gen: Comedie

Distributie: Marlon Wayans, Jaime Pressly, Cedric the Entertainer, Essence Atkins, Gabriel Iglesias

Regizor: Michael Tiddes [a mai regizat: A Haunted House(2013)]

Buget: 3.500.000 $
Incasari: 53.000.000 $

Nota Gealapa: 5.25
Metascore: 17/100

Dupa ce a exorcizat demonii din fosta lui iubita, Malcolm incepe o viata noua alaturi de o noua iubita si cei doi copii ai ei. Dupa ce se muta in casa visurilor lor, Malcolm este din nou afectat de evenimente paranormale bizare.

Pentru ca am vazut si primul film al seriei, nu aveam cine stie ce asteptari de la acest film. Am avut parte exact de ce ma asteptam, si anume niste umor de proasta calitate, uneori dezgustator, darchiar si asa filmul este relativ amuzant si are ceva ce atrage. As spune ca punctul forte sunt referintele catre unele productii horror, pe care un fan al genului le va savura. Finalul lasa loc pentru inca o continuare si ma tem ca si aceasta serie se va lungi mult prea mult, exact ca Scary Movie.

Distributia este in regula. Sunt prezenti si cativa actori bunicei dar si cativa comedianti la moda. Nu poate fi vorba de vreo valoare artistica sau interpretari care sa adune premii. Aici se pune problema de cine se prosteste mai tare si toti s-au aruncat cu capul inainte.

Din pacate pentru acest film, parodiile nu mai sunt la moda cum erau odata, dar chiar si in aceste conditii as spune ca merita o vizionare, pentru ca unele scene sunt chiar amuzante. Desi nu se ridica nici macar la inaltimea lui Scary Movie, as spune ca acest film este totusi suficient de amuzant si bine facut pentru a nu reprezenta o dezamagire totalaq. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!