luni, 20 iulie 2015

The Canyons (2013)

Gen: Drama

Distributie: Lindsay Lohan, James Deen, Nolan Gerard Funk, Amanda Brooks, Tenille Houston

Regizor: Paul Schrader [a mai regizat: Dying of the Light(2014), Venice 70: Future Reloaded (2013), Adam Resurrected(2008), The Walker(2007), Dominion: Prequel to the Exorcist(2005)]

Buget: 250.000 $
Incasari: 100.000 $

Premii: 
- Best Screenplay, Melbourne Underground Film Festival, 2013
- Hall of Shame ("Women depicted as powerless and manipulative. Plus, the acting is horrid."), Women Film Critics Circle Awrds, 2013

Nota Gealapa: 4.10
Metascore: 36/100

Cand Christian, un baiat de bani gata cu ceva conexiuni pe la Hollywood, afla de aventura dintre prietena lui, Tara, si actorul principal din filmul pe care il produce, isi pierde controlul, iar gandurile lui negre escaleaza in scene de o violenta sangeroasa.


Ce imi aduc aminte din acest film? Prima data o scena explicita cu un barbat care se masturbeaza pana i se intareste, dupa care sanii lui Lindsay Lohan care mai ia putin din greata ca o lamaie. Dupa care o scena de lesbianism te pacaleste ca totul va fi bine si cand ma asteptam mai putin m-a lovit o scena de sex oral intr doi barbati care m-a facut sa fiu recunoscator ca nu mancasem nimic inainte. In afara de asta, o intriga de toata jena, un scenariu tampit si nici o urma de realism.

Distributia nu este cine stie ce. Observ ca in ultima vreme Lindsay Lohan se pricepe mai degraba la sex decat la actorie. Inca astept, ca multi altii, o revenire spectaculoasa a ei, dar pe masura ce trece timpul sansele ca asa ceva sa se intample se micsoreaza. Singura data cand am crezut-o a fost cand personajul ei spunea ca are nevoie de cineva care sa aiba grija de ea si ca nu vrea sa fie saraca din nou. Singurul cat de cat credibil a fost James Deen, un fost actor de filme porno, care a fost suficient de convingator ca psihopat. De restul actorilor nu am auzit si probabil nici nu voi mai auzi vreodata.

Nici nu erau sanse foarte mari sa avem parte de vreo productie notabila, avand in vedere ca bugetul este unul mic chiar si pentru Romania, daramite pentru Hollywood. Acesti bani au fost stransi pe kickstarter.com, un site unde oamenii doneaza pentru diverse proiecte. Daca nu stiti cum sa aruncati la gunoi 90 de minute din viata voastra, puteti sa va uitati la acest film. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!