luni, 13 iulie 2015

Wrong Turn 6: Last Resort (2014)

Gen: Horror

Distributie: Anthony Ilott, Chris Jarvis, Aqueela Zoll, Sadie Katz, Rollo Skinner

Regizor: Valeri Milev [a mai regizat: Re-Kill(2013), Code Red(2013)]

Buget: 1.200.000$

Nota Gealapa: 5.05

Danny si prietenii lui merg in Hobs Springs; restul e istorie.

Unele francize nu stiu cand sa se opreasca. Aceasta ar fi trebuit sa se termine dupa doua, maxim trei filme. Totusi a ajuns la al saselea si la cum s-a terminat, ma tem ca nu se va opri aici. Bineinteles ca in primele 30 de secunde o femeie este mai intai dezbracata in totalitate si apoi ciopartita doar ca sa stim de la inceput cu ce avem de a face. Daca sunteti cat de cat familiarizati cu aceasta serie stiti la ce sa va asteptati: multe scene scarboase, incest si niste fete perfecte pentru cosmaruri.

Distributia contine cateva nume oarecum familiare, dar nimeni cu adevarat relevant. Pentru ca scenariul este absout absurd, nu stiu daca ar fi putut sa scoata o prestatie decenta nici un actor de prima mana, daramite niste cvasi-anonimi.

Ce ma enerveaza cel mai tare este ca daca seria va continua ma voi uita in continuare la toate filmele, chiar daca numai filme de groaza nu mai sunt si s-au transformat in niste productii semi-porno extrem de bizare. Este si un lucru care m-a amuzat. La un moment dat, in decor, pe un panou cu persoane disparute este si poza lui Zac Efron. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!