duminică, 1 martie 2015

Parkland (2013)

Gen: Drama

Distributie: Zac Efron, Tom Welling, Billy Bob Thornton, Marcia Gay Harden, Matt Barr

Regizor: Peter Landesman [aflat la prima experienta ca regizor]

Buget: 10.000.000 $
Incasari: 1.100.000 $

Nota Gealapa: 6.45
Metascore: 51/100

O repovestire a evenimentelor haotice care s-au intamplat la psitalul Parkland, din Dallas, in ziua in care presedintele american John F. Kennedy a fost asasinat.

Filmul nu este nimic mai mult de ce am spus mai sus: o repovestire. Fanii teoriilor conspirative sa nu isi fac iluzii ca vor beneficia de vreo revlatie. Filmul nu dezvaluie nimic nou, doar muta putin focusul de pe drama principala, spre dramele mai mici ale celor implicati in respectivele evenimente.. Un regizor cu o experienta relevanta, ar fi putut scoate mai mult de la acest subiect.

Distributia este foarte buna. Avem parte de o colectie impresionanta de fete cunoscute, dar absolut toate in roluri mici. De fapt, acest film nu are protagonisti.Toti sunt importanti in egala masura si nici unul dintre ei nu impresioneaza cu adevarat, lasand senzatia ca nu au avut in nici un moment incredere ca participa la ceva maret si au acceptat sa joace in acest film din patriotism.

Desi nu este nimic iesit din comun la acest film sunt convins ca americanii au iesit din salile de cinema varsand litri intregi de lacrimi. Asta a fost si singura arma a filmului; sa apeleze la sentimentul national al celor de peste ocean. Partea buna este ca a reusit sa imi transmita si mie oarecare emotie, desi evenimentele prezentate acolo nu m-au impactat in vreun fel.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!