joi, 5 martie 2015

Stranded (2013)

Gen: Horror

Distributie: Christian Slater, Amy Matysio, Michael Therriault, Brendan Fehr, Ryland Alexander

Regizor: Roger Christian [a mai regizat: Prisoners of the Sun(2013), Dangerous Intuition(2013), Bandido(2004), American Daylight(2004), Battlefield Earth(2000)]

Buget: 1.650.000 $

Nota Gealapa: 4.55
Metascore: 27/100

Patru astronauti care lucreaza la o baza lunara se confrunta cu o ploaie de meteoriti care aduce o infectie care provoaca paranoia, frica si moarte.

Nu sunt multe lucruri bune care pot fi scoase in evidenta la acest film. Avem parte de o poveste in care nu poate fi vorba de originalitate si in care introducerea si deznodamantul lipsesc cu desavarsire. Actiunea incepe brusc, fara sa intelegi cine, cum si de ce se intampla unele lucruri si fiind nevoit sa presupui. Cand asteptam un final mediocru, regizorul s-a gandit ca decat un astfel de sfarsit, mai bine sa lipseasca cu desavarsire. Firul logic lipseste si el cu desavarsire.

Distributie este mediocra, dar cam asta se intampla cu filmele de gen care au buget redus si sunt produse in afara Hollywoodului. Cel mai cunoscut nume prezent este cel al lui Christian Slater care nu va fi recunoscut niciodata ca un mare actor atata timp cat dupa fiecare rol respectabil pe care il are urmeaza doua-trei cel putin jenante.

Desi am avut asteptari destul de scazute de la acest film tot am fost putin dezamagit. Senzatia este ca se straduieste mult prea mult si fara succes sa fie Aliens. Unul din putinele lucruri bune sunt cateva efect vizuale reusite, dar e care le puteti pierde usor printre efectele total esuate si mult mai numeroase. Nu pot recomanda acest film decat daca sunteti un impatimit al filmelor horror sau SF si nu vreti sa ratati nici o productie care face parte din aceasta categorie. Daca nu sunteti acest gen de cineast, mai bine va uitati la Sunt celebru, scoate-ma de-aici. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!