joi, 26 martie 2015

A Glimpse Inside the Mind of Charles Swan III (2012)

Gen: Comedie

Distributie: Charlie Sheen, Jason Schwartzman, Bill Murray, Patricia Arquette, Mary Elizabeth Winstead

Regizor: Roman Coppola [a mai regizat: CQ(2001)]

Nota Gealapa: 5.35
Metascore: 28/100

Viata de invidiat a unui designer grafic aluneca in disperare atunci cand iubita lui il paraseste.

Acest film este exact ca viata lui Charlie Sheen: vraiste. O oveste banala, complicata intr-un mod total neinspirat, care face aproape imposibil de urmarit actiunea in anumite momente. Desi poate ca asta se vrea a fi, nu se compara nici pe departe cu Being John  Malkovich. Finalul este si el in nota filmului, adica previzibil, ciudat si banal in acelasi timp.

Distributia este si principalul avantaj si principalul dezavantaj al acestui film. Pe de-o parte avem o sumedenie de nume mari, care probabil au acceptat sa apara in acest film doar ca sa il ajute pe Charlie Sheen sa revina in prim-plan si care fac o treaba decenta, avand in vedere materialul de mana a doua pe care l-au avut la dispozitie. Pe de alta parte, il avem pe Charlie Sheen, care dupa acest film ar trebui sa inteleaga ca stilul de actorie din Two and Half Men functioneaza si este amuzant doar acolo.

Desi se vrea a fi o comedie, spre deosebire de Being John Malkovich, in acest "Being Charlie Sheen" momentele in care am zambit macar lipsesc cu desavarsire. Practic, ce ii lipseste cel mai mult acestui film este coerenta. Il recomand doar daca suferiti de singuratate cand sunteti singuri in casa si vreti sa auziti o voce in fundal atunci cand faceti curat. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!