miercuri, 25 martie 2015

Laggies (2014)

Gen: Romantic

Distributie: Keira Knightley, Chloe Grace Moretz, Sam Rockwell, Ellie Kemper, Mark Webber

Regizor: Lynn Shelton [a mai regizat: Touchy Feely(2013), Your Sister's Sister(2011), Humpday(2009), My Effortless Brilliance(2008), What the Funny(2008)]

Incasari: 1.000.000 $

Nota Gealapa: 6.70
Metascore: 63/100

In mijlocul unei crize de varsta mijlocie, Megan intra in panica atunci cand este ceruta in casatorie de iubitul ei si disare timp de o saptamana ascunzandu-se in casa noii ei prietene, Annika, o fata de 16 ani care locuieste impreuna cu tatal ei.

 Filmul ne prezinta o poveste de dragoste draguta, dar cu nimic diferita de alte zeci de astfel de povesti intalnite in alte comedii romantice. Nu este amuzant decat e ici pe colo, dar nici ovestea de dragoste nu este dezvoltata suficient, astfel ca rezultatul este un film liniar, foarte aproape de a fi plictisitor. Unul din putinele avantaje este, totusi, scenariul, care ofera dialoguri savuroase.


Celalalt punct forte este distributia, plina de nume importante, dintre care cel mai mult straluceste, asa cum este si normal, protagonista, Keira Knightley, care are ceva cu care se face placuta... nu imi dau seama exact ce, dar cu siguranta nu sanii. Acest film mi-a oferit din nou oportunitatea sa ma infragostesc de Chloe Grace Moretz, adorabila ca intotdeauna.

Filmul propune o gama variata de sentimente, trairi si dileme, dar arerea mea este ca trebuie sa fii o persoana destul de vulnerabila ca sa fii impresionat de felul cum sunt acestea prezentate aici. In plus, producatorii au facut o greseala clasica pentru astfel de filme, si anume oferirea unui hapy end idealizat inutil.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!