duminică, 8 martie 2015

21 Jump Street (2012)

Gen: Comedie

Distributie: Jonah Hill, Channing Tatum, Ice Cube, Brie Larson, Dave Franco

Regizor: Phil Lord [a mai regizat: 22 Jump Street(2014), The Lego Movie(2014), Cloudy with a Chance of Meatballs(2009)]

Buget: 42.000.000 $
Incasari: 342.000.000 $

Filmul a castigat 8 premii, printre care:
- Film Music, BMI Film & TV Awards, 2012
- Best Pre-show Theatrical Advertising, Golden Trailers Awards, 2012
- Best Comedy TV Spot, Golden Trailer Awards, 2012
- Best Comedy Movie, IGN Summer MOvie Awards, 2012
- Best Music, MTV Movie Awards, 2012

Nota Gealapa: 7.45
Metascore: 69/100

O pereche de politisti nericeputi sunt trimisi sub acoperire la liceul local pentru a descoperi cine este dealerul local de droguri.

Nu stiu de ce acest film imi transmitea un vibe foarte prost. In ciuda numeroaselor recomandari am tot amanat sa il vad. Ma bucur ca asteptarile mele au fost inselate si recunosc ca am avut parte de o comedie foarte buna. Bugetul maricel nu a fost irosit deloc. Pe langa umorul reusit, avem parte si de cateva efecte speciale reusite si scene de actiune neastetat de bune pentru o comedie.

Distributia este si ea foarte surprinzatoare dar experimentul este reusit. Nu ma asteptam niciodata ca Channing Tatum si Jonah Hill ar putea fi compatibili, dar cei doi au lucrat excelent impreuna si au oferit prestatii foarte bune. Cu acest rol Channing Tatum dovedeste ca poate sa joace si altceva decat baieti rai neintelesi. Eu unul nu il banuiam ca poate fi si amuzant.

Nu multe sunt comediile astazi care imi smulg hohote de ras, dar acest film a reusit. Coloana sonora este si ea foarte buna, desi inca nu ma obisnuiesc cu melodii contemporane care se aud in filme. Acum sunt curios sa vad si continuare, care probabil ma va dezamagi. As vrea sa il intreb pe Jonah Hill cum a reusit sa slabeasca 20 de kg pentru acest rol. Nu cunosc serialul TV care a inspirat acest film, dar oricat de bun ar fi fost, aceasta ecranizare nu il face de ras. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!