luni, 23 martie 2015

Kill Your Darlings (2013)

Gen: Drama

Distributie: Daniel Radcliffe, Dane DeHaan, Michael C. Hall, Jack Huston, Ben Foster

Regizor: John Krokidas [aflat la primul lungmetraj]

Incasari: 2.000.000 $

Premii:
- UCC Film Academy Student Jury Award, Cork International Film Festival, 2013
- Unsung Film of the Year, Gay and Lesbian Entertainment Critics Association, 2014
- Breakthrough Performer (Dane DeHaan, Jack Huston), Hamptons International Film Festival, 2013
- Directors to Watch (John Krokidas), Palm Springs International Film Festival, 2013

Nota Gealapa: 6.65
Metascore: 65/100

O crima din 1944 ii strange laolalta pe cei mai buni poeti ai unei intregi generatii: Allen Ginsberg, Jack Kerouac, si William Borroughs.

Acest film este prea gay pentru gustul meu. Calitatea intrigii nu se discuta, pentru ca este si un film biografic. Mult mai putin controversat decat se doreste a fi, filmul are un oarecare aer aristocratic si reuseste sa te poarte in epoca in care se desfasoara actiunea. Din pacate, poezia nu mai atrage demult prea multi fani.

Distributia are destule nume mari pentru a asigura o calitate foarte buna a prestatiei artistice. Dintre toti l-as remarca pe Dane DeHaan, care face un rol excelent, dar pe care, dupa parerea mea, desi si-a dovedit calitatile de numeroase ori, nu il ajuta fata pentru a deveni un nume cu adevarat important in industrie. Daniel Radcliffe nu are nici el o prestatie rea, dar este absolut disgratios intr-o scena in care reprezinta partea pasiva a unui act sexual homosexual.

In afara d eun stil unic si interpretari reusite din partea protagonistilor, filmul nu prea mai ofera nimic. In plus, se termina destul de abrupt, lasand o multime de intrebari ale caror raspunsuri le gasim doar partial in cateva note explicative pe generic. Informatia de can-can este ca Daniel Radcliffe si-a cunoscut iubita, pe Erin Darke, pe platourile de filmare de la acest film. CUlmea este ca au si o scena impreuna in care ea ii face un sex oral si il termina in 12 secunde.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!